Web Analytics
More
    Reklāma

    Opera ietver Facebook Messenger un WhatsApp pārlūka pamata funkcijās

    Jaunākie raksti

    Opera galddatoru tīmekļa pārlūks iekļāvis pamata iespēju klāstā vairākus ļoti bieži izmantotus tīmekļa servisus – Facebook Messenger, WhatsApp un Telegram. Tie visi atverami atsevišķās cilnēs, lai būtu ērtāk izmantojami.

    Tādējādi Opera ļauj lietotājam iztikt bez speciālu lietotņu uzstādīšanas galddatorā. Pievienoti pat speciāli īsceļi, lai lietotājam atvieglotu pieeju tik populārajiem saziņas servisiem. Opera iekļāvusi arī pogu kombināciju, kas ļauj ērti un ātri pārvietoties starp atvērtajām cilnēm, lai priekšnieks nemanītu tavu jauno līgaviņu, jo pievienota arī ātra iespēja ievilkt attēlu datnes tieši saziņas servisos no darbvirsmas.

    Reklāma

    Opera pavisam nesen iepazīstināja ar jaunas idejas tīmekļa pārlūku Neon. Pagaidām Opera nodēvējusi Neon par tīmekļa pārlūka konceptu, tomēr Neon ir strādājošs, to vari lejupielādēt un izmēģināt Windows datoros. Neon izmanto to pašu Blink dzini, kas darbina citus Opera pārlūkus.

    Neon izkārto ekrānā burbuļu veidā iecienītākās tīmekļa lapas ātrākai piekļuvei pie informācijas, turklāt tas viss norit virs darbvirsmas, nevis atsevišķā logā. Katrs pats var iecienītāko lapu burbuļus pārvilkt pa darbvirsmu, lai tie neaizsedz ikonas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    art is everywhere
    11.05.2017 14:59

    Bet Favorītus var no cita pārlūka pievienot Operai?

    Janis Alksnis
    13.05.2017 09:23

    Spēcīgs gājiens. Bus jānotestē,kad būšu pie datora. Esmu gan pēdējos 5 gadus izteikts ff lietotājs.

    zivs
    14.05.2017 01:49
    Reply to  Janis Alksnis

    respektīvi – daunis?

    zivs
    14.05.2017 01:50

    Gaidu to mirkli, kad tās fīčas (atkal) nozags failfox vai chrome un pasludinās par savām.

    Reklāma