Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 ikdienā izmanto 300 miljoni lietotāju visā pasaulē

    Jaunākie raksti

    Windows 10 operētājsistēma visā pasaulē uzstādīta 400 miljonos ierīču, bet cik liels apjoms no datoriem tiek izmantots ikdienā? Microsoft apgalvo, ka katru dienu vismaz 3.5 stundas tiek izmantoti 300 miljoni Windows 10 operētājsistēmas darbinātu datoru un citu ierīču.

    Windows 10 operētājsistēmas izplatība un izmantošanas apjomi ir vislabākie Microsoft pastāvēšanas vēsturē. Sagaidāms, ka tuvākā gada laikā Windows 10 tirgus daļa tiks vēl vairāk palielināta, jo pie lietotājiem nonāks Windows 10 S operētājsistēmas versija, kas uzstādāma lētākos klēpjdatoros.

    Reklāma

    Windows 10 S varētu ātri pārspēt Google Chromebook klēpjdatorus, jo kopā ar Windows 10 S operētājsistēmu tiek piedāvāta pilnvērtīga Office programmatūra, iespēja strādāt atrodoties bezsaitstē, virtuālās realitātes funkcijas un jaunās 3D iespējas, kas atnāca kopā ar Creators Update.

    Windows 10 S pilnībā paļaujas tikai uz Microsoft lietotņu veikalu, ierobežojot pieejamo iespēju klāstu, bet vienlaikus arī uzlabojot visas ekosistēmas drošību. Microsoft apgalvo, ka Windows 10 S iespējas atbildīs pilnvērtīgai Windows 10 operētājsistēmai ar Creators Update. Vienlaikus tiek uzsvērts, ka Windows 10 S būs uzlabojams ar vienkārši iegādājamu Windows 10 Pro licenci par 49 dolāriem, padarot klēpjdatoru vēl spējīgāku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nabadanga
    08.05.2017 20:29

    Skatoties ar kādu piepūli un bez maksas Microsoft stūma Windows 10, es ļoti pat apšaubu, ka “izplatība un izmantošanas apjomi ir vislabākie Microsoft pastāvēšanas vēsturē”. Es to “vislabākie” aizvietotu ar “vismazāk ienesīgie”.

    Lauris
    09.05.2017 11:49

    Es vispār neredzu jēgu pirkt windows 10, Bija windows 10 licenze bet nomainīju datoram mātes plati, protams licenzē pazuda.. Lietoju windows 10 bez licences, vienīgais traucēklis kad norāde Aktivizēt windows bet viss strādā, ja neskaita kad nevar nomainīt fona attēlu un vel daži sīkumi

    Reklāma