Web Analytics
More
    Reklāma

    RTU meklē “viedo pilsētu” jomas interesentus dalībai BELT Bootcamp, kas notiks Zviedrijā

    Jaunākie raksti

    Meklējam komandas un individuālos interesentus SMART CITY jomā, lai pievienotos jau trešajam starptautiskajam BELT Bootcamp, kas norisināsies š.g. 18. – 20. septembrim Zviedrijā.

    Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) aicina pieteikties Centrālā Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības «Baltijas uzņēmējdarbības laboratorijas/Baltic Entrepreneurship Laboratories» («BELT») projektam «BootCamp», kas no 18. līdz 20. septembrim notiks Zviedrijas pilsētā Noršēpingā. Tā laikā komandas no Latvijas, Zviedrijas un Somijas pieredzējušu mentoru pavadībā prezentēs savas idejas, dalīsies pieredzē, meklēs sadarbības partnerus, veidos starptautiskus kontaktus, kā arī piedalīties intensīvās apmācībās par biznesa ideju un jaunuzņēmumu attīstības iespējām. Pieteikties dalības pirmajai atlases kārtai iespējams līdz 26. maijam, aizpildot elektronisko anketu projekta «BELT» mājaslapā – https://www.beltproject.net

    Reklāma

    «BELT» mērķis ir veicināt sadarbību starp uz uzņēmējdarbību orientētiem studentiem un inovatīvajiem jaunuzņēmumiem Centrālā Baltijas jūras reģionā, kā arī atbalstīt jauno starptautisko jaunuzņēmumu veidošanos viedo pilsētu (smart city), kā arī veselības, loģistikas, transporta, izglītības un zaļo tehnoloģiju jomās.

    Projekta vadošais partneris ir Baltijas Institūts Somijā (The Baltic Institute of Finland) (Tampere, Somija). Projektā līdztekus RTU kā partneri ir iesaistīti «New Factory Ltd» (Tampere, Somija), «Almi/Demola East Sweden» (Noršēpinga, Zviedrija), Laurea University of Applied Sciences/Spinno Entrerprise Center (Helsinki, Somija), Tampere Region Economic Development Agency (Tredea, Tampere, Somija), Tamperes pilsēta un Jūrmalas pilsētas dome.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma