Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau sesto gadu Latvijā norisināsies “Strādā jebkur!” diena

    Jaunākie raksti

    Šī gada 26. maijā elastīga darba piekritēji un interesenti jau sesto gadu tiek aicināti piedalīties “Strādā jebkur!” dienā, kuras mērķis ir popularizēt elastīgu darba stilu, skaidrot tā priekšrocības un elastīga darba organizēšanas principus. Šogad akcijas ietvaros taps digitāla pop-up pilsēta, kurā pārstāvētas visdažādākās nozares – no IKT līdz valsts pārvaldei, izglītībai, mākslai un pat skaistumkopšanai.

    Pop-up “Strādā jebkur!” pilsēta darboties 26. maijā, sākot no plkst. 13:00, Sporta ielā 2 –pagalmā pie Laikmetīgās mākslas centra kim?

    Reklāma

    Pasākuma programma šogad iecerēta īpaši bagātīga – ko darīt būs ikvienam interesantam:

    • Kopīgi strādāsim un tīklosimies radošā vidē, svaigā gaisā;
    • Smelsimies iedvesmu pieredzes stāstos un uzzināsim, kā ikdienā elastīgi strādā konkrētu profesiju pārstāvji – kā tiek organizēts darbs, kādas iespējas tas paver darbiniekiem, kādas ir prasības un darba nosacījumi;
    • Darbosies tikšanās platforma, kurā darba ņēmēji varēs satikties ar potenciālajiem darba devējiem;
    • Piedāvāsim tematiskās meistarklases, t.sk. jogas nodarbību, sociālo tīklu administrēšanu utt.;
    • Stāstīsim par valsts e-pakalpojumu un e-paraksta izmantošanas priekšrocībām;
    • Ciemosimies pie datorologa un uzzināsim par savu ierīču drošību;
    • Kā mācīties elastīgi, rādīs Rīgas Angļu ģimnāzijas skolēni;
    • Iepazīsim jaunākās ierīces un produktivitātes risinājumus elastīgam darbam;
    • Dalībniekiem būs iespēja bez maksas apmeklēt Laikmetīgās mākslas centra kim? izstādes.

    “Mūsu mērķis ir parādīt, ka elastīgs darbs nav domāts tikai IT nozares pārstāvjiem. Izmantot šādas darba formas priekšrocības var gandrīz ikvienā nozarē un ikvienā profesijā. Tā ir mūsdienu darba vides tendence, ko arvien biežāk pieprasa paši darbinieki, tāpēc vēlamies ikvienu – gan darba devēju, gan darba ņēmēju iedrošināt uzzināt vairāk par elastīga darba iespējām un formām,” aicina Renāte Strazdiņa, Microsoft Latvia vadītāja.

    “Lattelecom zvanu centra daļā vairāk nekā ceturtā daļa darbinieku klientus apkalpo no mājām. Tādējādi darba ņēmējs var ietaupīt laiku un līdzekļus ceļam, izmantot pārtraukumu savu personīgo darbu veikšanai un veidot individualizētu darba vidi. Savukārt uzņēmums iegūst plašāku kvalificēta darbaspēka izvēli un var nodrošināt nemainīgi augstu servisa kvalitāti arī situācijās, kad var tikt traucēts darbs biroja telpās, piemēram, nostrādājot ugunsdrošības signalizācijai. Tas ir tikai viens no piemēriem, kā tehnoloģijas maina mūsdienu uzņēmuma vidi. Galvenais – atrast sev piemērotākos risinājumus!” skaidro Lattelecom Personāla vadības direktore Ingrīda Rone.

    “Mūsdienu inovatīvie IT risinājumi un mākoņpakalpojumu plašais atbalsts darbiniekus spēj pilnvērtīgi nodrošināt ar visiem nepieciešamajiem darba apstākļiem un rīkiem. Mūsu pašu uzņēmumā attālināti strādā vairāki darbinieki ne tikai no dažādām Latvijas pilsētām, bet arī valstīm. Ātrs un efektīvs atbalsts ir būtiska vienādojuma sastāvdaļa, kas visu šo padara iespējamu, un domāju, ka nākotnē arvien vairāk uzņēmēju spēs nodrošināt savus darbiniekus ar iespēju strādāt jebkur,” norāda Squalio valdes loceklis Gatis Ošs.

    Uzzināt vairāk un pieteikties dalībai pasākumā var www.stradajebkur.lv. Aicināts ir ikviens, kuru interesē elastīgs darba stils, tā priekšrocības un iespējas. Organizatori plāno pulcēt ap 300 dalībnieku no 100 organizācijām. Dalībniekiem būs pieejams kvalitatīvs Lattelecom WiFi internets un dažādas partneru aktivitātes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    08.05.2017 18:21

    > Kopīgi strādāsim un tīklosimies radošā vidē, svaigā gaisā

    cerams, līs.

    KKTK
    09.05.2017 19:44
    Reply to  digitalk

    Slapjo krekliņu jogas nodarbības!!!

    Reklāma