Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple apsteidz Fitbit pārsātinātajā valkājamo ierīču tirgū

    Jaunākie raksti

    Apple varētu būt apsteidzis Fitbit, kļūstot par lielāko valkājamo viedierīču ražotāju pasaulē, vismaz tā uzskata Strategy Analytics. Uzņēmuma analītiķi uzskata, ka Apple pirmo trīs gada mēnešu laikā pārdevis 3.5 miljonus Apple Watch pulksteņu, nodrošinot gandrīz neticamu 59% pieaugumu pret 2016. gada noslēdzošajiem trim mēnešiem.

    Tiek uzskatīts, ka Apple ir ieņēmis pirmo vietu valkājamo ierīču tirgū, ieņemot 16% no visa tirgus kopējiem pārdošanas apjomiem. Salīdzinājumam – Fitbit piedzīvojis negaidītu pārdošanas apjomu kritumu no 4.5 miljoniem pārdotu ierīču 2016. gada beigās līdz 2.9 miljoniem šī gada pirmajos trīs mēnešos.

    Reklāma

    Mi Band sērijas fitnesa aproces ļāvušas Xiaomi ieņemt 15% no valkājamo viedierīču tirgus ar 3.4 miljoniem pārdotu aproču. Apple nekad nav plaši izteicies par Apple Watch pārdošanas apjomiem un plāniem. Daudzi uzskata, ka Apple klusēšana nozīmē tikai ļoti vājus Apple Watch pārdošanas apjomus, kaut arī Tims Kuks vairākkārt norādījis uz labiem Apple Watch pārdošanas apjomiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ZBNH
    08.05.2017 11:20

    Nu bet nav jau briinums. Kam taads fitbits vajadziigs, tikai ar sporta meerfunkcijaam? Un otrkaart paarcenots. Fitbit izniicinaaja Peble, Vector. Es gaidu kad Fitbit nahrenizees.

    Reklāma