Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm meklē iespējas liegt Apple ievest ASV saražotos iPhone

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Qualcomm meklē iespējas, kā liegt Apple no Ķīnas ievest ASV visus saražotos iPhone viedtālruņus. Qualcomm šobrīd gatavojot pieteikumu Starptautiskajai tirdzniecības Komisijai (International Trade Commission), kas pieprasītu liegumu Apple ievest produkciju ASV.

    Liegumam vajadzētu attiekties tikai uz šajā gadā izlaistiem iPhone modeļiem – iPhone 8.

    Qualcomm un Apple jau ilgāku laiku neveiksmīgi risina patentu strīdus, kas saasinājās pēdējo mēnešu laikā, jo Apple pilnībā pārtrauca veikt patentu maksājumus Qualcomm, nodēvējot pieprasītos naudas apmērus par netaisniem. Apple ir oficiāli paziņojis, ka negrasās atsākt patentmaksu apmaksu Qualcomm, pirms tam abiem uzņēmumiem ir jāatrisina visas domstarpības, kas saistāmas ar Qualcomm patentu izmantošanu.

    Vienlaikus tiek norādīts, ka Starptautiskajai tirdzniecības Komisijai ir tiesības liegt Apple ievest valstī iPhone viedtālruņus, turklāt Starptautiskā tirdzniecības Komisija bieži rīkojas ļoti ātri, daudz ātrāk par jebkuru tiesu sistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    04.05.2017 10:24

    nu kā nav kauna kautkādam 5tās šķiras qvalkomam tā izrīkoties.

    Guntars K
    08.05.2017 09:57
    Reply to  Lapsinieks

    Pie mums iPhons tāpēc maksā 2x dārgāk, jo aplikts ar nepamatotiem nodokļiem. Gan jau Qualcomm ir tikai realizēšanas rīks.

    Reklāma