Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Wunderlist aizstās ar To-Do, pieejama lietotne izmēģināšanai

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš bija zināms, ka Microsoft strādāt pie jaunas lietotnes Microsoft To-Do, kas veselu gadu tika testēta slēgtā lietotāju grupā. Šobrīd Microsoft To-Do ir pieejama publiskai izmēģināšanai.

    Sagaidāms, ka Microsoft To-Do aizstās Wunderlist, ko Microsoft iegādājās 2015. gada vidū.

    Reklāma

    Microsoft To-Do šobrīd var izmēģināt iPhone un Android viedtālruņu īpašnieki, Windows 10, Windows 10 Mobile lietotāji, kā arī Microsoft To-Do ir pieejams tīmekļa saskarnē. Mac macOS, iPad un Android planšetdatoru versijas vēl nav pieejamas, bet tās tiek solītas drīzumā. Microsoft grasās To-Do iekļaut Office 365, bet vismaz šobrīd Microsoft To-Do pieejams visiem, kuri izveidojuši Microsoft Account.

    Gan darbā, gan brīvajā laikā To-Do lietošana ir vienkāršākais veids, kā paveikt ikdienas darbus. Programmā To-Do tiek izmantoti inteliģenti ieteikumi, kas sniedz iespēju atbrīvoties no liekā satura un pievērst visu uzmanību svarīgajiem uzdevumiem īstajā laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars Pūris
    22.04.2017 09:35

    Patīk aplikācija. Patiesībā arvien vairāk iepatīkas MS veidotās programmas. Jau sen ios izmantoju MS Outlook mail.app vietā, eksperimentēju ar MS OneNote… MS To-Do izskatās daudzsološi. Bet ir kāda funkcija bez kuras, diemžēl, ikdienā iztikt nevarēšu – uz ģeolokāciju balstīti atgādinājumi :( tāpēc, esmu spiests vēl pagaidām izmantot kroplo apple reminders.
    Prieks, ka MS ir atkopies un straujā tempā attīstās pareizajā virzienā!

    Krotow
    24.04.2017 18:15

    Tātad tiežām apjēguši, ka bez reāla piedāvājuma mobilajā segmentā drīz būs laukā no tirgus. Taču jau atkal darbojas ar pierasto EEE metodi.

    Reklāma