Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola Moto Z un Moto Mods platformai tiek veidota QWERTY tastatūra

    Jaunākie raksti

    Lenovo īpašumā esošais viedtālruņu ražotājs Motorola ir visai spēcīgi pieteicis Moto Z viedtālruni, kas papildināms ar dažādiem Moto Mods aksesuāriem. Teorētiski Motorola ir atvērusi Moto Mods aksesuāru veidošanu citiem ražotājiem, bet nekas ievērības cienīgs tā arī nav ieraudzījis dienas gaismu. Iepriekš rīkoti pāris konkursi Moto Mods platformas reklamēšanai, kuros solīti Polaroid tipa fotoaparāti un Nintendo Switch tipa spēļu kontrolieri.

    Šobrīd Indiegogo vietnē var atbalstīt izbīdāmas QWERTY tastatūras izveidi Moto Z viedtālruņiem. Keyboard Moto Mod izveidotājs Livermorium ir parādījis strādājošu QWERTY tastatūras prototipu, bet tiek uzsvērts, ka gala produkts saņems plašākas iespējas.

    Reklāma

    Keyboard Moto Mod izbīdāmā tastatūra būs nolokāma par 45 grādiem, bet to varēs izmantot arī nenolocītu. Ja Livermorium saņems plānoto publiskā finansējuma atbalstu, Keyboard Moto Mod gala produktam būs arī LED izgaismojums, akumulatora indikators un indikators, kas norādīs uz savienojuma izveidi ar viedtālruni.

    Keyboard Moto Mod ne pārāk labi veicas ar līdzekļu vākšanu. Savākta tikai puse no vēlamajiem 100 000 dolāru, bet palikušas vēl divas nedēļas. Atbalstītājiem Keyboard Moto Mod izmaksās 60 līdz 80 dolārus. Interesanti, ka tiek solīts pirmos Keyboard Moto Mod izsūtīt jau jūlijā, kaut šobrīd parādīts visai agrīns prototips.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    21.04.2017 04:32

    Pēc noklusējuma šis ir tas lauciņš kurā būtu bijis jāstrādā HTC. Domāju ka viņu noriets tieši ar to brīdi sākās, kad viņi nolaida podā visu ko bija paveikuši PDA uzplaukuma gados un paziņoja, ka ierīces ar fizisku klaviatūru neražos. Personīgi es viņiem piedotu i švakus ekrānus, i vājākas kameras, i kuslākus procesorus, i biezāku izmēros telefonu – ja viņi atgrieztos pie saknēm un uzražotu kaut ko ar fizisku klaviatūru. Bet Motorola + pievienojami modi, kas maksās pārāk dārgi, – neticu ka tas aizies! Kaut vai pieejamības dēļ vien.

    Kristaps Skutelis
    21.04.2017 06:50
    Reply to  Jānis

    Ja tas maksātu ļoti dārgi, bet būtu ražots by HTC, vai pirktu? :)

    Jānis
    21.04.2017 09:12

    Man kādreiz piederēja HTC Desire Z telefons. Tiem laikiem ļoti pieklājīga specene, fiziskā klaviatūra un zem ekrāna bija tāds laukumiņš kas pirkstu nospiedumu gluži nelasija bet ar viņu varēja svaipot ekrānus, tekstu, kursoru un pie tam gan uz sāniem gan vertikāli. Joprojām neko ērtāku neesmu redzējis. Sāls ir tā ka fizisku taustiņu tomēr ir vieglāk atrast un spaidīt, bet galvenais – viss ekrāna laukums ir brīvs, neatkarīgi no ekrāna lieluma. Kāpēc es izvēlos ierīces ar ekrānu virs 5,5 collām – lai pirksti nepinās uz virtuālās klaviatūras. Dodiet man fizisko un man pietiks ar 5 collu ekrānu. dodiet man baču uz 4000+mAh un jā – es pirkšu arī ja viņš maksās ļoti dārgi. Ne nu gluži kā par poshe design huaveiju bet vismaz tik cik maksā šodienas flagmaņi un nedaudz + Un es neuzstāju lai tas būtu HTC. Vienkārši viņiem šajā jomā bija pieredze.

    Kristaps Skutelis
    21.04.2017 09:13
    Reply to  Jānis
    Jānis
    21.04.2017 09:20

    Ņirgājies?

    Kristaps Skutelis
    21.04.2017 09:21
    Reply to  Jānis

    Nē, vienkārši piedāvāju, manuprāt, jēdzīgāko podziņviedtālruni no tiem pāris, kas šobrīd vispār ir nopērkami.

    Jānis
    21.04.2017 10:54

    Man tie podziņi ir par mazu. Lai uz tādiem drukātu telefonu jātur aiz pašas apakšas. Ļoti neērti. Un viņi zog izmēru. Tas ir telefons brenda fanbojiem. Lai gan tieši 625 snapdragons joprojām ir labs kompromiss starp pietiekamu jaudu un energoefektivitāti. Ekrāns pa visu priekšpusi ir pareizais trends. Taustiņiem ir jāizbīdās, jāatlokās. Varbūt, viņi varētu arī būt kā modulis – bet tad jau komplektā. Nevis kā vājprātā overpraisots papildpiederums, kuru lokāli nopirkt nebūs iespējas. Es pat sliecos domāt ka G5 neveiksmes pamatā bija moduļu cenas un tas ka viņi vismaz vienu no moduļiem nelika komplektā un viņus nevarēja mainīt hot swapping manierē. Nevienam nepatīk gaidīt.

    Reklāma