Web Analytics
More
    Reklāma

    Baltijā maijā notiks konference “Age of Security Forum 2017”

    Jaunākie raksti

    „Age of Security Forum 2017” ir starptautisku konferenču sērija, kas notiks Viļņā (11.05.), Rīgā (16.05.) un Tallinā (18.05.). Foruma mērķis ir prezentēt vadošos informācijas drošības risinājumus un metodikas saskaņā ar uzņēmuma „Gartner” rekomendācijām un „Gartner” Magic Quadrants metodiku, kā arī labākās pieredzes un prakses apmaiņa par to, kā efektīvi aizsargāties pret jaunākajiem kiberdraudiem un saglabāt atbilstību vispārīgo datu aizsardzības regulai (GDPR).

    Foruma īpašais viesis – Vladislavs Šapiro (Vladislav Shapiro) (ASV), neatkarīgs IT eksperts, daudzu prominentu nozares pasākumu regulārs apmeklētājs, prezentētājs un vieslektors, tostarp Gartner Catalyst, Gartner IDM Summit, IT eksperti un citos. Forumā Šapiro kungs runās par kiberdraudu evolūciju, tendencēm un ES drošības stāvokli, tostarp likumiem par privātu informāciju un GDPR. Balstoties uz savu pieredzi, tendencēm un jaunākajiem datiem (2016-2017) no uzticamiem avotiem, viņš pastāstīs savu redzējumu par to, kuri kiberdraudi pievērsīs sev lielāko uzmanību un kļūs bīstamāki jau tuvākajā nākotnē.

    Reklāma

    Lai reģistrētos konferencei „Age of Security Forum 2017” un apskatītu foruma dienas kārtību, lūdzu, apmeklējiet: age-of-security.com/riga.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nabadanga
    17.04.2017 12:52

    Viss ir ļoti vienkārši. Latvijā lielākā daļa uzņēmumu labi ja izmanto biznesa Endpoint Protection risinājumu pamata funkcijas. Kas ir kas Gartner salīdzinājumā, var brīvi atrast internetācomment image Tie, kas nepaslinkos, internetā atradīs arī pilnu Endpoint Protection Gartner atskaiti par 2017. gadu, tikai es šaubos, ka tai varētu būt daudz lasītāju :) Pārējais tajā konferencē ir drošības risinājumu stumšana no izplatītāja Bakotech. Pateicos par uzmanību :)

    digitalk
    17.04.2017 14:09
    Reply to  nabadanga

    Gartner tabula ir loģiska Amerikas tirgum, varbūt daļai Eiropas. Āzijas un Krievijas kiberapdraudējumu ietekme uz mums ir daudz lielāka un, piemēram, tāds ‘līderis’ kā Symantec te vispār vairs nerullē, imho, kaut arī neko nesaprotu par korporatīvo segmentu. piekrītu, ka tā vairāk ir ‘ūdens liešanas konference’.

    nabadanga
    17.04.2017 16:03
    Reply to  digitalk

    Gartner tabula atspoguļo dalībnieku vīzijas pilnīgumu (ražotāja spēja izprast lietotāju vajadzības utt.) un spēju to realizēt (produktu un pakalpojumu īpašību kopums, spējas, kvalitāte utt.). Gartner atskaites teksta daļā katrs ir gana smalki apskatīts https://www.gartner.com/doc/reprints?id=1-3N82LG5&ct=161205&st=sb.

    Kristaps Skutelis
    17.04.2017 16:57
    Reply to  nabadanga

    Es domāju, ka esi ļoti precīzi aprakstījis šī pasākuma būtību. Man no pasākuma lapas radās tāds pats priekšstats. Kursorā publicēju šo ziņu, jo domāju, ka cilvēkiem ir vērts sanākt kopā un patērzēt par biznesu un IT tendencēm arī IRL :)

    digitalk
    17.04.2017 17:08

    varēja cirst augstāk ;)
    simpozijs ir tikai attaisnojums, lai konferenci noslēgtu ar banketu (c)

    nabadanga
    17.04.2017 19:26

    No Kursora puses, manuprāt, viss jau ir maksimāli korekti un pareizi: pasākumu sadaļa – preses ziņa.

    Reklāma