Web Analytics
More
    Reklāma

    Pilnībā pārstrādāta Google Earth programma būs pieejama jaunnedēļ

    Jaunākie raksti

    Google Earth ir virtuālā globusa programma, ar kuru var izpētīt Zemi, zvaigznes, okeānus. Tā pieejama Windows, macOS, Linux, Android un iOS. Google Earth ir viena no vecākajām Google veidotajām un plašu ievērību iemantojušajām bezmaksas programmām. Vienlaikus tas arī nozīmē visai atpalikušu saskarni un salīdzinoši niecīgu iespēju klāstu, bet tas viss mainīsies jau pavisam drīz.

    Google Earth jau 18. aprīlī saņems atjaunotu versiju, kas, visticamāk, iekļaus virtuālās realitātes iespējas kopā ar Google Daydream. Jaunā Google Earth versija būs piemērota ne tikai izklaidei, bet arī mācību satura nodrošināšanai. Sagaidāms, ka Google Earth piedāvās vēl detalizētākas kartes un attēlus, ērtāku Wikipedia integrāciju un citas iespējas.

    Reklāma

    Google Earth nāksies pamatīgi pasvīst, lai programma spētu atkarot Google Maps izmantotāju interesi. No Google Earth uz Maps pēdējo gadu laikā pārceļojušas vairākas būtiskas iespējas. 2008. gadā Google Earth 4.3 versijā parādījās Google Street View, kas šobrīd ir viena no populārākajām iespējām Maps servisā. Satiksmes intensitātes informācija Google Earth bija pieejama jau 2007. gadā, tiesa, tā tobrīd nebija ne tuvu tik precīzāk, kādu tagad piedāvā Waze.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma