Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Tab S3 planšetdators tagad pieejams arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Latvijā pieejams jaunākais Samsung planšetdators – Galaxy Tab S3. Tam ir 9,7 collu augstas kvalitātes ekrāns, elegants stikla dizains, irbulis ērtākai lietošanai, Galaxy Care bezmaksas apdrošināšana pret ekrāna un ūdens radītiem bojājumiem un virkne citu ikdienai, darbam un izklaidei noderīgu funkciju.

    “Galaxy Tab S3 ir mūsu jaunākā planšetdatoru paaudze – tā iemieso labāko no iepriekšēja modeļa un citu Galaxy produktu iecienītām funkcijām, papildinot to ar vēl lielāku jaudu, augstākās klases video un spēļu pieredzi, kā arī jaunām produktivitātes iespējām. Ar Tab S3 tā īpašnieki iegūs sev uzticamu sabiedroto kā darbam, tā atpūtai,“ stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns.

    Reklāma

    Galaxy Tab S3 planšetdatoram ir 9,7 collu Super AMOLED displejs, turklāt tas atbalsta video HDR formātā (10 bitu krāsās), nodrošinot reālistiskas krāsas un spilgtu digitālo saturu. Planšetdators atskaņo arī 4K kvalitātes video.

    Savukārt smalkais (0,7 mm diametra) S Pen irbulis ar palielinātu spiediena jūtīgumu sniedz dabiskāku rakstīšanas pieredzi. Ar S Pen irbuli var ērti veikt piezīmes arī uz izslēgta ekrāna (Screen Off Memo), vienkārši rediģēt PDF dokumentus un pat radīt profesionālus zīmējumus.

    Samsung Flow sinhronizācijas lietotne vienkāršo strādāšanu – ar to var pārsūtīt dokumentus no mobilajām ierīcēm uz planšetdatoru, turklāt tas sinhronizē arī ienākošos paziņojumus starp savienotajām ierīcēm. Risinājuma drošībai tiek izmantota biometriskā autentifikācija – pirkstu nospieduma skeneris.

    Galaxy Tab S3 ir 13 megapikseļu aizmugurējā kamera ar automātisko fokusu un 5 megapikseļu priekšējā kamera. Planšetdatoram ir palielināma atmiņa** un ātrās uzlādes iespēja, savukārt akumulators nodrošina video atskaņošanu līdz pat 12 stundām. Ierīce atbalsta arī Pogo klaviatūru, kam nav nepieciešama atsevišķa uzlāde vai savienošana pārī.

    Galaxy Tab S3 ir arī pirmais Samsung planšetdators, kam ir HARMAN AKG quad-stereo skaļruņi. Pateicoties tādam satura partnerim kā Amazon, lietotāji var viegli piekļūt HDR oriģinālajiem video. Vulkan API nodrošina iespēju spēlēt augstas grafiskās veiktspējas spēles, kamēr Game Launcher atklāj personalizētu spēļu pieredzi, bet režīms “Netraucēt” būs kā garants spēlei bez negaidītiem pārtraukumiem.

    Planšetdatoram tiek nodrošināta arī papildu drošība ar bezmaksas Galaxy Care apdrošināšanas servisu pret ekrāna un ūdens radītajiem bojājumiem. Apdrošināšana būs spēkā pusgadu no Galaxy Care lietotnes aktivizēšanas un tās darbības periodā būs iespējams divas reizes veikt bojājumu novēršanu.

    Latvijā Samsung Galaxy Tab S3 planšetdators ir pieejams melnā un sudraba krāsā. Tas būs pieejams Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos, lielākajos elektropreču tirdzniecības centros, Samsung veikalā t/c Spice un www.SamsungShop.lv. Galaxy Tab S3 aptuvenā mazumtirdzniecības cena ir no 689 EUR WiFi versijai līdz 779 EUR LTE versijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma