Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Note7 pārstrādes plānos tomēr ietilpst atjaunotu viedtālruņu pārdošana

    Jaunākie raksti

    Iepriekš tika baumots, ka Galaxy Note7 zaudējumu mazināšanai Samsung varētu uzsākt pārdot atjaunotus (refurbished) Note7 viedtālruņus ar nomainītiem akumulatoriem. Tādējādi Samsung ne tikai iztīrītu noliktavas, bet uzņēmumam arī nenāktos pārstrādāt saražotos viedtālruņus. Vairāku valstu valdības pat varētu atteikties no soda naudām par elektronikas veidoto vides piesārņojumu.

    Šobrīd ir oficiāli paziņots, ka Galaxy Note7 viedtālruņi pēc akumulatora nomaiņas varētu atgriezties veikalos. Skaidri pateikts, ka Samsung negrasās Galaxy Note7 viedtālruņus pārdot ASV teritorijā, bet citviet pasaulē tos varēs iegādāties. Pircējiem būs jārēķinās ar mazāku akumulatora ietilpību.

    Reklāma

    Samsung noliktavās ir aptuveni 4.3 miljoni saražoto Galaxy Note7 viedtālruņu, kas gaida pārstrādi vai atjaunošanu ar akumulatora nomaiņu. Samsung uzsver, ka Galaxy Note7 gadījums pieprasa videi draudzīgu domāšanu, kas, visticamāk, nozīmē atkārtotu viedtālruņu pārdošanu. Tiek norādīts, ka šobrīd norit sarunas ar valstu valdībām un vides aktīvistiem, lai panāktu visiem pieņemamu Galaxy Note7 pārstrādi vai atgriešanu tirdzniecībā. Tiek pieļauts, ka Galaxy Note7 saņems arī citu nosaukumu līdz ar atkārtotu nonākšanu veikalos.

    Samsung atzinis, ka Galaxy Note7 ražošana, atsaukšana un radītās problēmas uzņēmumam izmaksājušas nu jau vismaz 5 miljardus dolāru. Analītiķi uzskata, ka vēl vismaz tikpat lieli zaudējumi būs saistāmi ar Galaxy Note7 pārstrādi vai atjaunošanu un atgriešanu veikalos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    28.03.2017 12:56

    Nosaukt par Note 6, uzlikt cenņiku 300 rubļi un viss bumbās.

    Skābene
    28.03.2017 13:06
    Reply to  Lapsinieks

    Beidzot kaut kas prātīgs no tevis! :)

    Falks
    28.03.2017 15:00
    Reply to  Lapsinieks

    nebūs gan: par 300 rubļiem izgrābtu kā karstus pīrādziņus, tomēr iešautu kājā S8.

    Krotow
    28.03.2017 16:17
    Reply to  Falks

    Domājams, ka viņiem tas jau ir vienalga. Galvenais tikt ar labu vaļā no tiem telefoniem bez nopietniem finansu zaudējumiem.

    Jānis Logins
    28.03.2017 19:58

    Izdāļās pa visu pasauli un vides problēma būs atrisināta. Tad lai labāk stāv vienā kaudzē Ķīnā, nevis piesārņo pārējo pasauli.
    Kompānijām vajadzētu izlaist jaunus telefonus ik pa 5 gadiem, ja grib vides risinājumus. Ne tā kā ir tagad, Tev ik gadu ir jāpērk jauns, nebaidoties palikt bez sakariem.

    Reklāma