Web Analytics
More
    Reklāma

    Modernizēto StarCraft spēles 4K versiju sagaidīsim jau šovasar

    Jaunākie raksti

    Ah, StarCraft! Izlaista pirms nepilniem 20 gadiem šī spēle ir kļuvusi par leģendu! Atceros pats, ka bērnībā neskaitāmas stundas esmu pavadījis kapājot cauri visu rasu kampaņām un pēc tam cīnoties ar datoru vai skolasbiedriem. Un es tāds nebiju vienīgais, jo StarCraft ir ieguvusi neskaitāmus apbalvojumus, pārdota miljonos eksemplāru, palīdzējusi izveidot pro-geimeru kultūru un ļoti iespējams, ka arī liela daļa Kursora lasītāju tā atsauc atmiņā negulētas naktis un stīvus pirkstus.

    Spēles veidotājs kompānija Blizzard Entertainment ir izziņojis StarCraft: Remastered – atjaunoto šīs spēles versiju, kas pārdošanā nonāks jau šovasar. Blizzard sola neko nemainīt stāstā un tēlos, tikai uzlabot spēles grafiku (“pacelt” to līdz 4K izšķirtspējai), pārrakstīt spēles audio pavadījumu, pievienot jaunas ilustrācijas kampaņām, papildināt spēlēšanas (matchmaking) veidus un savienot spēli ar Blizzard mākoņservisiem, kā arī pievienot 8 jaunas valodas.

    Reklāma

    Uzlabotā spēle būs pieejama gan Windows, gan Mac datoriem, taču pagaidām nav informācijas par konkrētu izlaišanas datumu un cenu.

    Gatavojot StarCraft: Remastered, Blizzard turpina uzlabot arī StarCraft: Brood War un spēles jaunākajā atjauninājumā (1.18) tiks izlabotas kļūdas, veikti pretkrāpšanās sistēmu uzlabojumi, savietojamības uzlabojumi ar Windows 7, 8.1 un 10. Kad šis atjauninājums kļūs pieejams spēlētājiem, Blizzard sola oriģinālo StarCraft spēli apvienojumā ar Brood Wars papildinājumu piedāvāt par velti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis S
    27.03.2017 08:38

    O jā, mana mīļākā spēle kādreiz. Var teikt arī šobrīd. Noteikti būs jāuzspēlē atkal.

    Tom Jordan
    27.03.2017 09:54

    Šiten tas būs jāievērtē… Pašam joprojam uz PC stāv vēl vecais SC un SC:BW…..
    ehhh….

    neJANIS
    27.03.2017 10:46

    Forši, gan pie 1. gan 2. daļas ir pavadītas ļoti daudz stundu, noteikti būs jāizspēlē velreiz 1. daļa tagad.

    Lapsinieks
    27.03.2017 12:16

    “bērnībā neskaitāmas stundas esmu pavadījis kapājot” – nu vot…

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    09.08.2022 15:08

    Gaidu Warcraft: Orcs and Humans Remastered

    Reklāma