Web Analytics
More
    Reklāma

    Par IT uzņēmuma “Exigen Services Latvia” valdes priekšsēdētāju ievēlēts Māris Dreimanis

    Jaunākie raksti

    IT uzņēmums AS Exigen Services Latvia vēlas pavēstīt par daudzsološām pārmaiņām Uzņēmuma vadībā, valdes priekšsēdētāja amatā oficiāli apstiprinot ģenerāldirektoru Māri Dreimani. Savukārt, līdzšinējais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Ivars Puksts darbosies kā Uzņēmuma padomes priekšsēdētājs. Darbu Exigen Services Latvia vadībā turpina tās valdes priekšsēdētāja vietnieks, finanšu un administratīvais direktors Uldis Smilts un biznesa attīstības direktore Ivonna Bibika.

    Māris Dreimanis informācijas tehnoloģiju sektorā strādā jau vairāk nekā 20 gadus, no kuriem 11 gadus ir nostrādājis Exigen Services Latvia. Viņš veiksmīgi vadīja nodaļu, kura dažādos laika periodos izstrādāja nozīmīgus projektus starptautiskiem klientiem, līdz profesionālās izaugsmes un mērķtiecības rezultātā viņš kļuva par Uzņēmuma ģenerāldirektora vietnieku kvalitātes jautājumos. Pēdējo piecu gadu laikā Māra Dreimaņa karjeras izaugsme ir turpinājusies vienā no vadošajām tirgus un sociālo pētījumu kompānijām pasaulē – GfK, vadītāja amatos Baltijā un arī grupas līmeņa amatos Vācijā. Māris ir arī vieslektors Banku Augstskolas MBA studiju programmā “Kiberdrošības pārvaldība”.

    Reklāma

    “Valdes priekšsēdētāja amats ir Māra atgriešanās uzņēmumā ar jaunu pieredzi un redzējumu, ko veltīt kompānijas līderpozīciju stiprināšanai gan vietējā, gan eksporta tirgū”, līdzšinējais uzņēmuma vadītājs Ivars Puksts jaunā valdes priekšsēdētāja pievienošanos “Exigen Services Latvia” komandai vērtē kā pozitīvu un vērtīgu ieguvumu.

    2017. gadā “Exigen Services Latvia” Māra Dreimaņa vadībā turpinās attīstīt uzņēmuma specialitāti – vērienīgu un kompleksu sistēmu izstrādi, tehnoloģiskās kompetences un biznesa nozaru zināšanas. Uzņēmums plāno izvērsties jau esošajos eksporta tirgos, kur pozīcijas ir stipras, kā arī pētīs jauna tirgus potenciāla iespējas. Būtiska prioritāte ir arī uzņēmuma kultūras – ilgtspējīga un sociāli atbildīga uzņēmuma – saglabāšana un darbinieku potenciāla realizēšana. Tāpat, uzņēmums turpinās realizēt un atbalstīt projektus, kas vērsti uz IT izglītības un zinātnes attīstību Latvijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    13.03.2017 16:51

    un šis kādam ir interesanti, JO?

    13.03.2017 16:59
    Reply to  Lapsinieks

    Exigen Services Latvia ir lokāli nozīmīgs IT jomas spēlētājs un ir svarīgi piefiksēt ar to saistītās izmaiņas.

    Lapsinieks
    13.03.2017 20:59

    Nē. Svarīgi ir sekot līdzi kas kam pieder. Viss izstāstīts 12 krēslos. Vai Ceplī.

    migors
    13.03.2017 20:24

    Sia bla bla bla ir ievelets jauns sētnieka vietnieks :)

    Reklāma