Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft apstiprina vēl vienu lielu Windows 10 atjauninājumu

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada oktobrī Microsoft izziņoja Windows 10 Creators Update, kam pie Windows 10 izmantotājiem pēc sākotnējās informācijas bija jānonāk “kaut kad 2017. gada sākumā” kā bezmaksas atjauninājumam. Šobrīd zināms, ka Windows 10 Creators Update gaidāms aprīlī, bet Microsoft jau ir paspējis izziņot vēl vienu lielo atjauninājumu.

    Otrais lielais Windows 10 atjauninājums gaidāms vēl šogad, tas ieguvis kodētu nosaukumu Redstone 3. Protams, sākumā Windows Insider programmas izmantotāji varēs saņemt gaidāmā atjauninājuma izmēģināšanu. Sagaidāms, ka otrais atjauninājums Windows Insiders programmas dalībniekiem būs pieejams maijā, bet pie citiem lietotājiem tas nonāks novembrī.

    Reklāma

    Microsoft pagaidām precīzāku informāciju par gaidāmo atjauninājumu nesniedz. Tiek pieļauts, ka līdz novembrim varētu tikt pabeigta Project Neon saskarnes uzlabošana. Project Neon saskarnes gaidāmā izskata uzlabojumu ekrānkopijas pievienotas zemāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    23.02.2017 12:46

    Project Neon tas ir uztaisīt saskarni tādu kā iTunes? :D

    x
    23.02.2017 13:47
    Reply to  KKTK

    Не он!

    Kāds
    23.02.2017 14:19
    Reply to  KKTK

    Nē, tas ir padarīt UI pastāvīgu (vienveidīgāku) visā sistēmā, ergonomiskāku un atgriezt modē caurspīdīgumu.
    Gan pašreizējā Groove, gan šeit ekrānšāviņos redzamās Groove versijas man neatgādina iTunes, tāpēc īsti nesaprotu, par ko tu ‘runā’.

    KKTK
    23.02.2017 15:44
    Reply to  Kāds

    Man gan atgādina.
    Bet Win10 kontrol paneļa dažādu setingu logu daudzveidība man atgādina beta versijas līmeņa OS. Tā kā ja reiz viss kļūs vienveidīgāks tad tas ir tikai uz labu.

    x
    23.02.2017 17:31
    Reply to  Kāds

    ekrānšāviņi?!? spēlējam doom vai rakstām no donbasa?

    Reklāma