Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izziņo Skype Lite, saudzēs viedtālruņa atmiņu un datu pārraidi

    Jaunākie raksti

    Microsoft vadītājs Satya Nadella Indijā notiekošā konferencē tikko izziņojis jaunu Skype produktu Skype Lite, kas tieši paredzēts jaunattīstības tirgiem, tomēr Skype Lite lietotne būšot pieejama arī ASV un Eiropai.

    Skype Lite ietvers gan balss, gan arī video zvanus, tomēr lietotne jūtami samazinās izmantoto datu apjomu. Skype Lite lietotne viedtālrunī aizņems tikai 13 MB vietu, kā arī lietotnei būs iebūvētas vairākas Indijas reģionos izmantotās valodas, lai atvieglotu lietotāju ikdienu.

    Reklāma

    Skype Lite lietotnē būs iebūvēta SMS funkcionalitāte, kā arī būs rīks, kas uzskatāmi parādīs iztērēto datu apjomu, lai to nenāktos meklēt viedtālruņa iestatījumos. Pagaidām lietotne vēl nav pieejama mūsu reģionā, bet tā jau ir izvietota Google Play veikalā. Līdzīgas idejas lietotnes izlaiduši arī citi tirgus spēlētāji, piemēram, Facebook ar Facebook Lite.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    22.02.2017 13:36

    Tagad kopā ar Facebook Lite būs arī Skype Lite. Komunikāciju aplikāciju izstrādātāju cīnīšanās ar bloatu, ko pašu marketoīdi likuši tur ievietot, uzjautrina :D Nu labi jau, galvenais, uztaisiet tā, lai interfeiss ir vismaz angliski un nav piespiedu kārtā jālasa indiešu karākuļi.

    x
    22.02.2017 18:12
    Reply to  Krotow

    kad tevi aicinās čatinā Gita un Zita, tad varēsi sievai skaidroties ka neko nezini )

    Krotow
    22.02.2017 21:15
    Reply to  x

    Un ja nu uzaicina sievu :P

    Jānis
    24.02.2017 16:12

    Microsoft vispār nekad nav meklējuši vieglus ceļus, Viņiem viss vienmēr papriekš kārtīgi jāsacūko un tad jāmēģina ielekt aizejoša vilciena pēdējā vagonā.. Es reizēm vispār brīnos kā viņiem savulaik tomēr izdevās uztaisīt Windows XP

    Reklāma