Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzlabo ikdienas darbu efektivitāti ar jaunu elektronisko dokumentu pārvaldības sistēmu!

    Jaunākie raksti

    Ja augstu vērtē pozitīvu gaisotni birojā un darbinieku prieku un patiku veikt savus ikdienas pienākumus, tad arī apzinies, ka darba videi jābūt ērtai un komfortablai. Ērtai ne tikai interjera nozīmē, bet arī darba organizēšanā. Kārtīga un strukturēta dokumentu pārvaldība ir viens no produktīva un efektīva darba priekšnoteikumiem jebkurā uzņēmumā, jebkurā darbības sfērā.

    Elektroniskā dokumentu vadības sistēma – ērtākai ikdienai, efektīvākam darbam!

    Mūsdienās arvien mazāk un mazāk izmantojam papīra dokumentus, arvien mazāk tos drukājam un mazāk tos kopējam neskaitāmos eksemplāros. Tā vietā  priekšroku dodam elektroniski veidotiem dokumentiem un elektroniskiem parakstiem. Ja papīra dokumentus varējām uzglabāt mapēs un sistemātiski kārtot plauktos, tad elektronisko dokumentu kārtošana un vēlāk atrašana mēdz radīt galvassāpes. Tieši tāpēc arvien būtiskāka ikvienā uzņēmumā kļūst dokumentu pārvaldības aktualizācija – dokumentu vadības sistēmas ieviešana.

    Reklāma

    Efektīva dokumentu pārvaldības sistēma nodrošina:

    • Dokumentu uzskaiti;
    • Dokumentu meklēšanu;
    • Atskaišu veidošanu;
    • Elektronisko apriti un dokumentu vīzēšanu;
    • Dokumentu izpildes kontroli.

    Pārdomāta un katra uzņēmuma specifikai pielāgota dokumentu vadība ne tikai ietaupa laiku un samazina administratīvo slogu, bet arī palielina informācijas apriti un efektivitāti uzņēmumā. EDUS elektroniskā dokumentu vadības sistēma nodrošina pilna cikla dokumentu vadību un uzturēšanu, kas ietaupa uzņēmuma līdzekļus un dokumentu meklēšanai un izstrādei patērēto laiku.

    EDUS sistēmā lietvedības dokumenti tiek veidoti un uzglabāti organizācijas lietu nomenklatūrai atbilstošos reģistros, un katram lietotājam ir pieejami tikai atļautie un darbam nepieciešamie reģistri. Pārskatāmības uzlabošanai dokumenti var tikt dalīti atbilstoši to veidiem vai piederībai kādai konkrētai struktūrvienībai, un jebkuras dokumentos veiktās izmaiņas ir viegli izsekojamas.

    Sistēma piedāvā arī papildu funkcijas personāla vadības informācijas elektroniskai uzglabāšanai (darbinieku reģistrācija, komandējumi, darba nespējas lapas, apmācību apmeklējumi, darba līgumi, izmantotie atvaļinājumi u.tml.), kā arī iekšējai komunikācijai, nodrošinot:

    • Intranetu;
    • Sēžu vadību un balsošanu;
    • Ziņu publicēšanu un darbinieku forumu;
    • Darbinieku un kontaktu sarakstu;
    • Resursu rezervēšanu;
    • Tiešsaistes saziņu;
    • Prombūtnes tāfeli u.c.

    Ietaupi laiku un palielini darbinieku efektivitāti!

    EDUS sistēmas funkcionalitāte tiek pielāgota atbilstoši katra uzņēmuma vajadzībām, darbības specifikai un datu apritei. Uzzini, kā EDUS dokumentu vadības sistēma var atvieglot tavu un tavu kolēģu ikdienas darbu, ietaupīt laiku un samazināt uzņēmuma izmaksas!

    KONTAKTI:

    Līga Jankovska
    SIA Softikom
    tel: +371 67 07 77 02
    e-pastu: liga.jankovska@softikom.lv
    www.softikom.lv

    P.S. Raksts tapis sadarbībā ar SIA Softikom.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DocVision admins
    21.02.2017 08:07

    EDUS vs DocVision vs Lotus, kads kaut ko zina?

    Skābene
    21.02.2017 11:44

    Ar stipri modificētu Lotus ir sanācis strādāt, nebija ne vainas, ļoti ērts rīks! Bet ir tendence palikt lēnam, pie milzīga dokumentu apjoma!

    EDUS
    22.02.2017 11:26

    Atšķiras gan izmantotās tehnoloģijas, gan izpildījums. Viss atkarīgs no nepieciešamās funkcionalitātes un citām prasībām. Par EDUS priekšrocībām varam Jums pastāstīt klātienē.

    Reklāma