Web Analytics
More
    Reklāma

    Oppo MWC 2017 parādīs jaunu viedtālruņu kameras tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    Mobile World Congress 2017 norises laikā viens no lielākajiem Ķīnas viedtālruņu ražotājiem Oppo grasās Barselonā izziņot jaunu viedtālruņu kameru, kas tiek reklamēta ar “GO 5X FURTHER” (latviski – dodies piecas reizes tālāk).

    Sīkāk neko Oppo nav pastāstījis, bet reklāmas sauklis varētu nozīmēt, ka kādā no Oppo viedtālruņiem varētu nonākt kamera ar pieckāršu optisko palielinājumu.

    Reklāma

    Oppo pēdējā gada laikā audzējis viedtālruņu pārdošanas apjomus par 122%, ieņemot pirmo vietu Ķīnā pēc pārdoto viedtālruņu skaita. Oppo vienmēr uzsvēris savu pieķeršanos mobilajai fotogrāfijai. Pagājušajā gadā Oppo jājamzirdziņš bija 16 megapikseļu Selfie Expert sērijas pašiņu kameru izvietošanā viedtālruņos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    20.02.2017 11:48

    koa, sagraus ķīniešu arteļu telekonvertoru ražošanas biznesu? nu, tas ir pozitīvi.

    Jokman
    20.02.2017 16:05

    Es jau sen gaidu kad šis brends sāks savu cīņu par Eiropas tirgu. Huawei un Samsung dabūs pasvīst.

    Lapsinieks
    20.02.2017 17:54
    Reply to  Jokman

    kad sakārtos patentu lietas, tad vairs nebūs ar ko konkurēt (cena)… nevienam nekur nebūs jāsvīst.

    Krotow
    20.02.2017 17:21

    Ar selfiju kamerām viņi varētu īpaši neaizrauties. Taču īsts optiskais zūms aizmugures kamerai tiešām būtu jauki. Vēlams komplektā ar mazu statīviņu-postamentiņu :)

    Uldis M.
    21.02.2017 09:46

    Nez… manuprāt Zūms telefona kamerai ir diezgan bezjēdzīga fīča… tie tādi amatieru sapņi – Zūms kamerai ir kruta! Jo lielāks, jo labāk! Nu padomājat paši – cik bieži tad ikdienā tas pietuvinājums kamerā ir nepieciešams? 90% gadījumu ir nepieciešama plata leņķa kamera (telpā, dabas skatiem, arī transportā, u.t.t.). Padomājiet – kāpēc ceļotāji tik ļoti ir iecienījuši ceļojumus filmēt ar GoPro un tamlīdzīgām kamerām? Pamatā dēļ foršā platleņķa ar kuru var dabūt kadrā visu ko gribi un visur kur gribi!
    Manuprāt, LG bija diezgan labs salikums ar divām kamerām – viena standarta, otra platleņķa.
    Zūms kā tāds vispār ir diezgan bezjēdzīgs, un tas sarežģī objektīva uzbūvi, un negatīvi ietekmē bildes kvalitāti. Ne velti nopietni fotogrāfi pamatā lieto tikai fiksēta fokusa objektīvus.
    Ok, labākais ko Oppo varētu izdarīt – ir izveidot divu kameru sistēmu – kur viena būtu labs platleņķis, bet otra tad būtu ar salīdzinoši 5x pietuvinājumu. To es akceptētu!

    Martiness
    21.02.2017 20:59
    Reply to  Uldis M.

    “Ne velti nopietni fotogrāfi pamatā lieto tikai fiksēta fokusa objektīvus.”

    Jā protams…

    Reklāma