Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC pamet vidējās klases viedtālruņu tirgu, fokusēsies uz flagmaņiem

    Jaunākie raksti

    Izziņojot kārtējos finanšu rezultātus par ļoti vājiem pēdējiem trīs mēnešiem, HTC vienlaikus paziņojis par aiziešanu no vidējā klases viedtālruņu ražošanas. Uzņēmuma viedtālruņu divīzijas vadītājs Chia-Lin Chang atzinis, ka HTC fokusēsies tikai uz flagmaņiem, lēto tirgus segmentu atstājot Ķīnas zīmoliem.

    Vienlaikus atzīts, ka lētu un vidējas cenas viedtālruņu tirgus ir pārsātināts, tajā nav iespējams pelnīt ar telefonu pārdošanu, bet tikai piedāvājot papildus aksesuārus un pakalpojumus.

    Reklāma

    HTC arī paziņojis, ka tiks pievērsta papildus vērība HTC U viedtālruņu sērijai, kas tika izziņota janvārī ar HTC U Play un HTC U Ultra modeļiem. Abi viedtālruņi saņēmuši alumīnija rāmi pa perimetru un liektu stikla aizmugures noformējumu. Iepriekš HTC līdzvērtīgus materiālu salikumus savos viedtālruņos nav izmantojis.

    Tirgū gaidāmas arī fitnesa aproces ar Vive zīmolu. Fitnesa aproces ne tikai uzskaitīs ikdienā veiktos soļus, bet arī būs izmantojamas kā Vive virtuālās realitātes briļļu kontrolieri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Vjaksa
    17.02.2017 11:23

    vispār brīnos, kā HTC vēl izdzīvo, jau cik kvartālus pēc kārtas zaudējumi vai niecīga peļņa….

    Skābene
    17.02.2017 14:07

    Sen senos laikos HTC bija mans mīļākais viedtālruņu ražotājs!
    Diemžēl, vēlāk sāka ražot lētus mēslus par dārgu naudu!

    Jokman
    17.02.2017 15:35

    Nu ja ies Sony ceļ ar entajiem flagmaņiem pa gadu. Tad var nemaz nesākt pēc diviem gadiem jau būs lieli parādi par nepārdoto preci + HTC brendu uzskatīs par kārtējo ķīniešu lētā gala telefonu.

    Reklāma