Web Analytics
More
    Reklāma

    Kyocera izveido ar ziepēm mazgājamu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Ko dod liekti ekrāni un papildinātās realitātes kameras viedtālruņos, ja tie ir kā cūkkūtis? Vairāki pētījumi pierādījuši, ka viedtālruņus klāj dažādu baktēriju apjoms, kas līdzinās uz sabiedrisko iestāžu durvju rokturiem atrodamajam.

    Kyocera izveidojusi Rafre viedtālruni, kas ne tikai ir ūdensdrošs, bet to pat var mazgāt ar ziepēm – sveiciens Sony Mobile, kuri paspēja atcelt Xperia viedtālruņu ūdensdrošību. Rafre viedtālrunis ir tik izturīgs, ka to var droši ņemt līdzi dušā. Turklāt skārienekrāns spēs darboties lietus laikā, precīzi reģistrējot pirksta pieskārienus.

    Reklāma

    Kyocera Rafre atnāks ar 5.0 collu 720p ekrānu, Android 7.0 Nougat operētājsistēmu, 13 megapikseļu kameru, 3000 mAh akumulatoru, 2 GB RAM un 16 GB atmiņu, kas papildināma ar microSD karti līdz 200 GB. Kyocera Rafre cena pagaidām nav zināma.

    Uzmanību! Zemāk pievienotā Kyocera Rafre reklāma ir nedaudz vienmuļa un atgādina pieaugušo satura filmas, kas tiek demonstrētas vēlās vakara stundās.

    https://www.youtube.com/watch?v=ylZgmWdhR3s

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    30.01.2017 09:12

    garantētam rezultātam izmantojiet tikai kyocera ziepes!

    sony un samsung mazgājamie līdzekļi mazgā sliktāk un var pat sabojāt jūsu lielisko telefonu.

    Lapsinieks
    30.01.2017 09:40

    te vēl varēja iestrādāt skuvekli, aizmugurējos vāciņus maināmus – vai nu švamme vai kāju tulznu rīve…

    Krotow
    30.01.2017 12:30

    Apvienojot ar lokanajiem ekrāniem, neķītrākie lietotāji nu varēs jaunos telefonus salocīt trubiņā un filmēt lietas no iekšpuses.

    digitalk
    30.01.2017 21:21

    nu nez. mans Samsunga podziņfonis ir izturējis neskaitāmas alus mērcēšanas un metienus pret sienu/grīdu derības. sīči izklaidējās jūras malā, kurš aizmetīs tālāk no otrā sēkļa līdz krastam. nomazgāt zem ūdens krāna vai parunāt dušā ziepējot galvu vispār nav problēmu. IP68.

    nu labi – viedlāpstu mest būtu stulbi, ekrāns trauslāks, bet kur ziņas svarīgums?

    digitalk
    31.01.2017 08:52
    Reply to  digitalk

    aizmirsu papildināt, ka ar tā paša Samsunga ražoto viedlāpstu (arī IP68) mans draugs testa nolūkos ienira ezerā – zem ūdens uztaisīja pāris ‘duļķainas’ bildes un pieņēma zvanu no manis. dzirdēt dzirdēja, bet parunāt gan grūti ar iemuti :)) visticamāk es neko no viņa nedzirdētu.

    Reklāma