Web Analytics
More
    Reklāma

    Infogram līdzdibinātāja Alise Semjonova iekļauta Forbes 30 Under 30 Eiropas sarakstā

    Jaunākie raksti

    Pasaulē pazīstamā Latvijas datu vizualizācijas uzņēmuma Infogram līdzdibinātāja un grafiskā dizainere Alise Semjonova iekļauta prestižajā Forbes Europe 30 Under 30 2017. gada sarakstā mediju kategorijā. Bez Semjonovas šogad Forbes Eiropas jauno līderu topā iekļuvis arī basketbolists Kristaps Porziņģis un jaunuzņēmuma Sorry as a Service līdzdibinātāja Sabīne Pole.

    Alise Semjonova ir datu vizualizācijas rīka Infogram līdzdibinātāja un lietotāju pieredzes (UX) dizainere. Infogram tiešsaistē ļauj ērti un ātri publicēt datus vizuāli uzskatāmā veidā. Šobrīd to izmanto aptuveni 2,9 miljoni žurnālisti, studenti, biznesa un komunikācijas profesionāļi, to vidū The Huffington Post, Al Jazeera, Amnesty International, Deloitte, Skyscanner un daudzi citi. Bez tam katru mēnesi ar Infogram veidotās datu vizualizācijas apskata vairāk nekā 50 miljoni cilvēku visā pasaulē. Alise ir arī organizācijas Riga Tech Girls iniciatore, kuras mērķis ir izglītot un iedvesmot sievietes darbam tehnoloģiju nozarē.

    Reklāma

    Infogram līdzdibinātāja Alise Semjonova: “Būt atlasītai no 15 tūkstošiem kandidātu un iekļūt 600 jauno veiksminieku sarakstā ir liels pagodinājums. Šī ir atzinība arī pašam Infogram, jo esam mainījuši cilvēku uzskatus par datiem – mūsu infografikas palīdz tos izskaidrot daudz vienkāršākā veidā. Par laimi, dzīvoju laikā, kad vairs nav jāpiedzimst augstā statusā vai jāpārmanto spēja kaut ko mainīt. To nopelna ar darbiem un bez vecuma ierobežojuma. Ceru, ka tas iedvesmos arī daudzas jaunas sievietes Latvijā ķerties pie savas idejas īstenošanas dzīvē un izveidot savu uz tehnoloģijām balstītu kompāniju.”

    Katru gadu Forbes 30 Under 30 godina jaunos līderus, uzņēmējus un ekspertus, kuri vēl nav sasnieguši 30 gadu vecumu. Šī gada sarakstā iekļauti 600 jaunie līderi no 6 kontinentiem un 51 valsts. No Latvijas topā sporta un izklaides kategorijā iekļuvis arī basketbolists Kristaps Porziņģis, savukārt e-komercijas sarakstā iekļauta jaunuzņēmuma Sorry as a service līdzdibinātāja Sabīne Pole. Pilns jauno Eiropas līderu saraksts pieejams žurnāla mājaslapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma