Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Lielbritānijā ceļ lietotņu cenas par 25%

    Jaunākie raksti

    Apple gatavojas celt lietotņu cenas Lielbritānijas pircējiem, lai kompensētu Brexit izraisītās valūtu svārstības. Jau oktobrī Apple nācās pacelt iPhone cenas Lielbritānijā, tas pats šobrīd tiek veikts ar App Store saturu.

    Apple izsūtījis iOS izstrādātājiem paziņojumu, ka grasās izmantot jaunu maksājumu struktūru, kas paredz pacelt cenas gan lietotnēm, gan pirkumiem lietotnēs par aptuveni 25%. Izmaiņas būs redzamas jau tuvākās nedēļas laikā.

    Lietotņu cenu celšanās ir visai paredzama. Ja lietotne ASV maksā $0.99 un iepriekš Lielbritānijā lietotnes cena bija £0.79, tad turpmāk tā maksās £0.99. Bijušās £1.49 lietotnes maksās £1.99 utt.

    Tāpat tiek ziņots, ka App Store lietotņu cenas tiek celtas Indijā, Rumānijā un Krievijā, jo šajās valstīs notikušas izmaiņas nodokļos un radušās papildus izmaksas. HTC nesen pacēla cenas Vive virtuālās realitātes brillēm, līdzīgi rīkojas arī citi ražotāji, lai izvairītos no mārciņas kursa radītajiem zaudējumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    18.01.2017 13:22

    Breksis darbībā!

    Krotow
    18.01.2017 13:31

    UK iedzimtajiem i-verķu lietotājiem diez vai problēmas radītu arī aplikāciju cenas dubultošana vai trīskāršošana. Viņi to var atļauties :P

    Reklāma