Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai kopējais Apple iOS apgrozījums spēs šogad sasniegt vienu triljonu ASV dolāru?

    Jaunākie raksti

    Tirgus analītiķi uzskata, ka jau 2017. gadā Apple ar iOS operētājsistēmu saistāmais apgrozījums sasniegs vienu triljonu ASV dolāru, kad to saskaita kopā pa visiem gadiem. Triljons izskatās sekojoši – 1 000 000 000 000. Apgrozījums varētu tikt sasniegts summējot lietotņu iegādi, mūzikas iegādi un dažādas abonēšanas maksas iOS operētājsistēmā kopš tās iznākšanas.

    Tiek uzskatīts, ka Apple kopš iPhone un iOS pirmsākumiem pirms 10 gadiem ir pārdevis 1.2 miljardus iPhone viedtālruņu. Ja saskaita kopā iPad, iPod touch, Apple Watch un Apple TV – 1.75 miljardus ierīču.

    Reklāma

    Lai arī ar iOS operētājsistēmu saistītie maksājumi ik mēnesi ienes lielu un paredzamu peļņu, tomēr Apple investori neesot apmierināti ar iOS ierīču attīstību. iPad pārdošanas apjomi ir jau sen nogāzušies, tāpat pagājušajā gadā nav pārāk veicies ar iPhone pārdošanas apjomu audzēšanu. Investoru neapmierinātība varētu likt Apple pamatīgi pārskatīt rudenī gaidāmā iPhone modeļa izskatu, tehnoloģijas un varbūt pat kopējo iOS operētājsistēmas filozofiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pumba
    12.01.2017 12:52

    Diemžēl 0.99$ arī no manis ienāk…

    NTW
    13.01.2017 03:04

    Sen bija laiks mainiit iOS UI, kas joprojaam dizhi nav mainiijies saakot ar 2007 gadu. Ja neskaita ikonu izskatu. Paareejais vairaak vai mazaak ietureets vienmulji. Un sen jau ir lielai daljai apnicis. Esmu lietojis no dazhaadiem razhotaajiem telefonus – Android, Windows Phone, Blackberry OS10, Apple iPhone. Un lai kaa, es peec paartraukuma vienmeer atgriezhos pie Windows Phone. Programmu truukums mani nesatrauc, ne arii Android, iOS iespejas, vai kas tamliidziigs. Joprojaam man no pirmaa Windows Phone 7 versijas UI, darbiiba ljoti patiik. Jaa neuzkriitosh, saprotams un viss darbojas taa kaa man vajag.

    Artis
    13.01.2017 09:22
    Reply to  NTW

    Un kuras OS dizains ir, kā Tu saki, diži mainījies?

    yoyo
    14.01.2017 14:21
    Reply to  NTW

    Ja Tev telefons ir darba instruments, kā tas ir man un ir brīži, kad vajag ar to darboties maksimāli ātri, tad būtiskas iOS izmaiņas ātru operēšanu ar darba rīku tikai apgrūtinātu.
    Tikpat labi varētu būtiski mainīt dizainu tik fundamentālam instrumentam kā āmurs, jo tam taču dizains nav mainījies, kopš akmens laikmenta. :D
    Ej labāk spēlē candy crash, dizainer apnikušais….. :D

    Reklāma