Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify Barakam Obamam piedāvā “President of Playlists” amatu

    Jaunākie raksti

    Sava otrā termiņa beigas jau pavisam drīz sagaidīs viens no pēdējā laika cienījamākajiem ASV prezidentiem Baraks Obama. Tas nozīmē, ka viņam būs jāpamet Baltā nama drošās telpas un jādodas plašajā pasaulē jauna darba meklējumos. Kādā sarunā viņš nesen esot izteicies, ka pēc prezidentūras beigām labprāt strādātu mūzikas straumēšanas servisā Spotify.

    Spotify, kas ir naski uz dažādiem interesantiem reklāmas trikiem, ir sagatavojuši oficiālu vakanci, kuras prasību aprakstam ļoti labi atbilst… Baraks Obama.

    Reklāma

    Amizanta Spotify reklāma

    Viņš, protams, tiešā formā nav nosaukts šajā vakancē, bet tajā var lasīt interesantas prasības. Piemēram, vismaz astoņu gadu darba pieredzi vadot augsti novērtētu nāciju, kā arī labas attiecības ar daudziem mūziķiem, piemēram, reperi Kendriku Lamāru (Kendrick Lamar). Hm, tieši viņš ir Baraka Obamas iecienītākais reperis un piedalījies Baraka 55. gadu dzimšanas dienas svinībās. Ak, jā, kandidātam vajag būt saņēmušam arī Nobela miera prēmiju. Smejies vai nē, bet Baraks Obama tādu saņēma 2009. gadā par “centieniem stiprināt starptautisko diplomātiju un sadarbību starp cilvēkiem”.

    Baraks Obama arī pats ir izteicies, ka lieto Spotify un pat publicējis paša atlasītos dziesmu sarakstus. Piemēram, vasaras dienām viņš iesaka klausīties šādu mūziku.

    AvotsBBC
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma