Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercury būs pēdējais BlackBerry veidotais viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Par gaidāmo BlackBerry Mercury viedtālruni pagaidām zināms visai maz, tomēr ir pateikts, ka Mercury dizainu un vairākus tehniskos risinājumus veidojis BlackBerry. Jāatgādina, ka BlackBerry viedtālruņu ražošana ir nodota Ķīnas TCL, un turpmāk arī visi BlackBerry taps tikai TCL paspārnē.

    BlackBerry vadītājs John Chen apstiprinājis, ka BlackBerry pilnībā atsakās no viedtālruņu dizaina veidošanas un jebkādas dalības viedierīču ražošanā. Mercury būs pēdējais pilntiesīgais BlackBerry.

    Reklāma

    BlackBerry Mercury iznākšana gaidāma kaut kad šajā gadā, bet nekas vairāk CES 2017 norises laikā netika atklāts. Turpmāk BlackBerry atļaus sadarbības partneriem veidot viedtālruņus pēc viņu patikšanas, lai paši varētu pievērsties programmatūras izstrādei.

    John Chen atzina, ka BlackBerry kā viedtālruņu zīmols var pastāvēt tikai tad, ja to izmanto lielie uzņēmumi un valstu pārvaldes iestādes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    07.01.2017 19:30

    laikam jau nav dīvaini, ka savā mūžā nekad neesmu pat tuvumā redžejis nevienu bļekberī…

    08.01.2017 15:24
    Reply to  Lapsinieks

    Kādus 6…7 gadus atpakaļ BB pie Bites skaitījās diezgan populāri visādu amerikāņu līdzskrējēju vidū. Cilvēki bija gatavi maksāt laikam ekstra 5 latus par e-pasta sinhronizāciju.

    Man vismaz 3 paziņām bija, bet ap to laiku jau bija arī Galaxy Nexus, HTC šo to lietojamu bija uztaisījuši. Sony bija Arc modeļi.

    Lapsinieks
    08.01.2017 16:27
    Reply to  Artis Abols

    visu to darīja nokia jau padsmit gadus atpakaļ. “e-pasta sinhronizācija” – smieklīgi

    aigi
    08.01.2017 18:55
    Reply to  Lapsinieks

    Man bija Bold 9900. Un joprojām uzskatu, ka tas bija viens no labākajiem foniem, ko esmu lietojis. QWERTY bija awesome, neviena virtuālā nestāv klāt. Ādas maciņš, mmm saldas atmiņas. Žēl, ka kliboja ar aplikācijām un latviešu valodas nebija, lai gan daļēji to varēja atrisināt lietojot aplikāciju, kas daļēji šo problēmu atrisināja (spiežot ss sanāca š utt.)

    Reklāma