Web Analytics
More
    Reklāma

    LG pārsteidz ar savu 2.75 mm plāno OLED televizoru

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2017, kas šonedēļ tika atklāta Lasvegasā, prezentē savu jaunāko OLED televizoru klāstu. Aprīkoti ar Dolby Vision un Dolby Atmos skaņu, jaunajā klāstā kopumā iekļauti desmit dažādi modeļi (77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 un 65/55B7), no kuriem izceļas 2017. gada CES balvas “Par labāko inovāciju” saņēmušais 77 collu LG SIGNATURE OLED televizors W.

    W7 sērijas novatoriskais dizains veiksmīgi izceļ ekrāna skaistumu. W7 elegantais plānais profils rada ilūziju par televizora peldēšanu gaisā, tādējādi paspilgtinot iegrimstošās skatīšanās izjūtas. OLED paneli, kas 65 collu modelim ir vien 2,57 mm plāns, iespējams uzstādīt uz sienas tikai ar magnētisku skavu palīdzību, tādējādi likvidējot jebkādu spraugu starp televizoru un sienu. Iegrimstošas skatīšanās izjūtas papildina uz augšu plūstošas skaņas skaļruņi un nepārspējamā Dolby Atmos skaņa.

    Reklāma

    W7 OLED televizoru sērija balstīta uz LG OLED revolucionāro pikseļu aptumšošanas kontroles tehnoloģiju, kas attēlo nevainojamu melno toni bez gaismas noplūdēm, nodrošinot neierobežotu kontrastu attiecību ar vienu miljardu iespējamo krāsu. Turklāt visi LG 2017 OLED televizori izmanto ULTRA Luminance tehnoloģiju, lai nodrošinātu papildu gaišumu, kur tas nepieciešams.

    Kā pirmie pasaulē, kas piedāvā Dolby Atmos, 2017 LG OLED televizori spēj nodrošināt saturu vienlaicīgi gan ar modernu attēlu veidošanu, gan augstākās kvalitātes skaņas tehnoloģijām, radot izklaides spēkstaciju. Dolby Vision un Dolby Atmos kopīgi nodrošina daudzpusīgu risinājumu, ko atbalsta profesionāli satura veidotāji un izplatītāji visā pasaulē. Vairāk nekā 80 studijas atbalsta Dolby Vision un vairāk nekā 100 studijas – Dolby Atmos formātus. Turklāt vairāk nekā 100 oriģināla satura stundu ir pieejamas Dolby Vision kvalitātē, pateicoties vadošajiem OTT sniedzējiem visā pasaulē.

    W7 sērija un visi LG 2017 OLED televizori aprīkoti ar Active HDR, lai attēlotu nākamās paaudzes HDR saturu, kas paredzēts, lai nodrošinātu gaišākas ainas un padziļinātākas ēnu detaļas. Active HDR ļauj LG televizoriem apstrādāt attēlu kadru pa kadram un iekļaut dinamiskos datus, kur tas nepieciešams. Šī tehnoloģija nodrošina iespēju televizoram piedāvāt skatītājiem labāko attēlu, neskatoties uz to, vai oriģinālais HDR saturs ietver statiskos datus vai nesatur metadatus vispār. Un visi LG 2017 OLED televizori atbalsta pilnu HDR formātu paleti, tostarp Dolby Vision, HDR10, HLG (Hybrid Log Gamma) un ir gatavi atbalstīt arī Technicolor izstrādāto Advanced HDR.

    Visi jaunie LG OLED televizori ir aprīkoti ar jaunāko intuitīvu LG webOS Smart TV platformas versiju 3.5, kas būtiski atvieglo satura meklēšanu un pārvaldi. Lai piedāvātu saviem klientiem vel plašāku izklaides satura klāstu, LG aktīvi sadarbojas ar Amazon, Netflix un Vudu.

    „Pateicoties Dolby Vision un Dolby Atmos formātu iestrādāšanai mūsu jaunākajos OLED televizors, skatītāji spēs no jauna apgūt filmu maģiju un izbaudīt savas iecienītākās filmas ar oriģinālu dzidrumu, piesātinātību un neskartu iztēli,” norāda LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs Braeins Kvons (Brain Kwon). „Šonedēļ CES izstādītie satriecošie jaunie televizori demonstrē mūsu nodošanos inovācijām un līderībai globālajā OLED un premium televizoru tirgū.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    06.01.2017 20:56

    >vien 2,57 mm plāns

    how sick is that….varbūt 2.6mm? kas faktiski ir 3mm? bet varbūt vajadzētu mērīt līdz mm tūkstošdaļai….man tikai 2.345mm biezs! ak, veikalings….

    06.01.2017 22:38
    Reply to  x

    Izmēram ir nozīme – plašākas iespējas novietot un iestrādāt vidē. Nu ja ļoti gribas, var jau arī milimetru plānu ekrānu iebūvēt pusmetru dziļā kastē, bet otrādi gan nevar, lai cik arī negribētos.

    digitalk
    07.01.2017 08:20
    Reply to  x

    rēķināts collās un pēc konvertācijas noapaļots mm, kas tev nesaprotams?
    FYI 1″ = 25.4 mm

    GundarsBarons
    07.01.2017 12:23

    Ir forši, ka televizors nav liela kaste un ir stiprināms kā panelis pie sienas. Bet šī slimā dzīšanās par katru samazināto mm ir kārtējais stulbums. Jā, redz es taču nevarēju likt pie sienas 6mm biezo TV, tas taču sačakarētu visu interjeru, vispār nebūtu skatāms un aizņemtu tik daudz vietas istabā! Noteikti, noteikti vajag kaut ko zem 3mm! Samsungs jau daspēlējās ar savu Notes plānumu. Maz ka miljards pakāsts, simtiem inženieru darbs miskastē, vīlušies klienti, tad vēl pāris klientus vēl apdedzinājuši. Bet tak tie mm, tas ir tik būtiski! Nekas ka jau desmitgadēm baterijas nevar uztaisīt kaut cik ietilpīgākas.

    maarissrsc
    07.01.2017 23:18

    Kamēr mans vecais CRT TV nebūs nosprādzis, nav domu mainīt viņu. :D :P

    Ingus Keivs
    08.01.2017 00:22

    milimetru tūkstošdaļās ir nekas cits kā tikai mārketinga izlēciens. ķipa baidas, ka plazminieks sabojās interjeru…. Sanāca secināt – pasaulē ir tik daudz dizaineru, bet kā tā skaistāka nepaliek tā arī nepaliek…

    Skābene
    09.01.2017 09:51

    Tik plāns, tik plāns, ka nav kur barošnas vadu iespraust, vai HDMI vadu iepuļķēt!

    Reklāma