Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW CES 2017 parāda iespaidīgu HaloActive izklaides un informācijas sistēmu

    Jaunākie raksti

    Hologrammu tehnoloģijas apbēdina vienmēr, pat Zvaigžņu Karu filmās tās ir draņķīgas, kur nu vēl īstenībā. Jau iepriekš bija zināms, ka BMW veido hologrammu tehnoloģijas izklaides centru automašīnām, un tas ir parādīts CES 2017 norises laikā.

    BMW HaloActive būs izrāviens luksusa automašīnu izklaides sistēmām. Uzņēmums spējis izveidot strādājošu HaloActive izklaides un informācijas sistēmas paraugu, ko var apskatīt CES 2017.

    Reklāma

    HaloActive sistēma tik tiešām piedāvā gaisā peldošas pogas, turklāt HaloActive lietošanai nebūs jāpieskaras virsmām. Tāpat HaloActive sistēma ar vibrāciju (atceries – nekam nav jāpieskaras) ziņos par komandas izpildīšanu.

    BMW HaloActive apvieno trīs tehnoloģija vienā unikālā izklaides centrā. Pirmā ir spoguļu sistēma, kas spēj projicēt 3D attēlus gaisā, otrā ar automašīnas skaļruņu un ultraskaņas palīdzību uz pirkstgaliem “nosūta” vibrācijas. Trešā ir pie stūres iemontēta kamera, kas nolasa pirkstu atrašanās vietu.

    Diemžēl pats BMW atzinis, ka HaloActive izklaides un info sistēma nenonāks nākamajos BMW modeļos, bet tā gaidāma tikai aiznākamajā modeļu laidienā. Tātad pie pircējiem HaloActive gaidāma 10 līdz 15 gadu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    06.01.2017 23:40

    Kaut kādas normālas bildes/video ir pieejami? A to no 8 bildēm kaut kas aptuveni nosacīts par jauno interfeisu ir 2, kamēr pārējās sabildēts pats reklāmas stends.

    digitalk
    07.01.2017 08:50

    ir pamatotas aizdomas, ka tas nav 360 grādu holo un vismaz pusi tu bildē neredzi, vai redzi kā nesaprotamu vicināšanos gaisā un plakanus attēlus kaut kur :)

    Reklāma