Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS uzsāk lielīt savu produkciju vēl pirms CES 2017 sākuma

    Jaunākie raksti

    ASUS ir izlaidis reklāmas video, lai uzsāktu lielīt savu dalību un gaidāmās ierīces, kas tiks izrādītas CES 2017 tehnoloģiju šova ietvaros. Tiek pieļauts, ka ASUS grasās CES 2017 tehnoloģiju šova norises laikā izziņot jaunu ZenFone viedtālruni.

    Diemžēl ASUS piedāvātais video visai maz stāta par CES 2017 gaidāmo ierīču klāstu. Iespējams, ka nākamā gada sākumā ASUS vienlaikus izziņos divus viedtālruņus, vismaz tā var spriest pēc video ap 30. sekundi redzamā.

    Reklāma

    Tāpat tiek uzskatīts, ka ASUS neizmantos “ZenFone 4” nosaukumu jaunajos modeļos, jo ZenFone 4 jau ir dažus gadus vecs modelis. ASUS prezentācija norisināsies 4. janvārī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    27.12.2016 15:30

    Žēl, ka Kursors nav sarūpējis nevienu ASUS Zenfone 3 apskatu. Man personīgi bija iespēja, pirms iegādāties, palietot divus dažādus šī ražotāja telefonu modeļus – vienu no otrās sērijas, un vienu no trešās sērijas. Rezultātā iegādājos personīgai lietošanai Zenfone 3.
    Esmu palietojis gan Prestigio telefonus, gan Samsung, gan Huawei, gan Sony, gan Gsmart un jāsaka, ka ASUS telefoni atstāja ļoti pozitīvu iespaidu, gan vizuāli, gan pēc izmantotajiem materiāliem, gan pēc veikstpējas, gan pēc cenas. Telefoni pieejami oficiāli, kas nozīmē, ka ar garantijām Latvijā tiem arī viss ir labi. Tāpēc mana izvēle rezultējās ar telefona iegādi.
    Ar šo komentāru necenšos “lielīt” konkrēto produkciju. Drīzāk gan izteikt novērojumu, ka Kursora komanda kādas, manuprāt, labas mūsu tirgū pieejamas lietas atstāj bez ievērības.

    27.12.2016 15:52
    Reply to  Janis

    Es, protams, esmu informēts par ASUS produktiem, arī mobilajām ierīcēm, tomēr šī ražotāja darbība Latvijā ir gana blāva un pat pēc mūsu mēģinājumiem izveidot sadarbību – saņemt testa ierīces, nekas uz priekšu kustējies nav. Nu, neko, ja nevajag, tad nevajag.

    Bet es ņemšu vērā, ka lasītājiem ir interese par ASUS produktiem un nākamgad raudzīšu citos ceļos tikt pie tām.

    Janis
    04.01.2017 22:35

    Šeit var apskatīties jau notikušo “lielību”. Man kā ASUS telefona lietotājam bija interesanti par gaidāmajiem jaunumiem – ASUS Zennovation Las Vegas | CES 2017.
    https://www.youtube.com/watch?v=rpmsmF3TNRU

    Reklāma