Web Analytics
More
    Reklāma

    Google vairs negrasās būvēt automašīnas, pašbraukšanas tehnoloģijas uzstādīs jau gatavos modeļos

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Google ir atteikusies no jebkāda veida automašīnas izveides, to atstājot jomas pārzinātājiem. Turpmāk pašbraukšanas tehnoloģijas tiks uzstādītas jau gatavos automašīnu modeļos. Patīkami, ka Google vairs mūs nemocīs ar saviem dizaina šedevriem.

    The Information sniegtā informācija norāda, ka Google plānos ir līdz nākamā gada beigām uzsākt piedāvāt autonomus kopābraukšanas pakalpojumus sadarbībā ar autoražotājiem. Tiek pieļauts, ka tiks izmantotas Fiat Chrysler grupas automašīnas, jau šobrīd Google testējot Pacifica mikroautobusus.

    Reklāma

    Ar lielāka izmēra Chrysler Pacifica Hybrid automašīnām Google testēs to uzvedību uz ceļa, jo nākotnē, visticamāk, šie būs populārākie izmēri pašbraucošiem auto – tajos ir vieta nepieciešamo datoru izvietošanai, kā arī pasažieri var pārvietoties ar lielākām ērtībām.

    Google paziņojumā norādīts, ka ASV ik gadu ceļu satiksmes negadījumos iet bojā 33 000 cilvēku, turklāt 94% gadījumu ceļu satiksmes negadījumus izraisa cilvēka kļūda, ko pašbraucoša automašīna nebūtu pieļāvusi. Google uzskata, ka pašbraucošu automašīnu tehnoloģijas spēs krasi samazināt ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušo skaitu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    pirx73
    14.12.2016 10:04

    Iedomājos autiņu Google stilā – degvielas/uzlādes un citi indikatori – stabiņi bez iedaļām

    ezisxl
    14.12.2016 10:26

    haha :D pirmais koments zem _orģinālraksta_ https://goo.gl/QUzAVu “Pfft.. Google is just copying Apple again!”

    Reklāma