Web Analytics
More
    Reklāma

    Sporta un aktīva dzīvesveida piekritējiem Sony radījis EXTRA BASS Sports Bluetooth bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Trīs jaunie Sony bezvadu austiņu modeļi nodrošina ideālu skaņu ikdienas un sportisku aktivitāšu laikā. Trenējoties sporta zālē vai airējot pa ūdeni, it visur varat izbaudīt dziļo, jaudīgo EXTRA BASS skaņu. Tāpat radītas ideālas bezvadu austiņas ikdienas lietošanai un ērtām telefona sarunām. Izvēlieties savu jauno treniņu pavadoni – austiņas, kas lieliski stiprinās sportiskās Jaunā gada apņemšanās.

    Ūdens izturīgas bezvadu MDR-XB80BS austiņas

    mdr-xb80bs_group_std-mid

    Reklāma

    Šo sporta austiņu panākumu atslēga ir IPX5 klase, kas nozīmē, ka austiņas varat lietot gan lietainā, gan saulainā laikā un skalot pēc smagāka treniņa. To akumulators darbojas septiņas stundas, un tās sver tikai 27 g, tādēļ varam droši teikt, ka MDR-XB80BS austiņas absolūti netraucē treniņu procesu un ļauj koncentrēties vingrinājumu izpildei.

    Austiņas ir droši nostiprināmas ar ausu cilpiņām un pielāgojamu vadu, tādēļ varat kustēties bez ierobežojuma. Turklāt šīm bezvadu austiņām komplektā ir pievienotas arī dažādu izmēru uzmavas un maciņš to pārnēsāšanai.

    Vienkārši un viegli trenēties, izmantojot MDR-XB50BS austiņas

    mdr-xb50bs_r_cw-large

    Ja lietojat MDR-XB50BS IPX4 klases austiņas, jums nav jāuztraucas par ceļā saņemtām šļakatām, skriešanu lietū vai kārtīgu svīšanu, cilājot svarus. Sportojot, EXTRA BASS skaņas kvalitāte  ļaus aizmirsties mūzikā un baudīt to vēl ilgāk – līdz pat astoņarpus stundām.

    Šo bezvadu austiņu vienkāršā vadība ar divām pogām ļauj viegli atbildēt uz tālruņa zvaniem, izlaist dziesmu vai apturēt atskaņošanu. Austiņu izliektie balsti nodrošina drošu pielāgošanos ausij, tādēļ varat aizrautīgi un daudzveidīgi trenēties, nesatraucoties par austiņu izkrišanu.

    Lietojot MDR-XB70BT austiņas, stundas aizrit nemanot

    mdr-xb70bt_insituation-large

    Ikdienā lietojamām MDR-XB70BT bezvadu austiņām ir nevainojams akumulatora darbības ilgums – deviņas stundas. Tās ir lieliska izvēle ikdienas braucieniem uz darbu  vai interesantai brīvdienu pavadīšanai . Bezvadu Bluetooth ar NFC funkciju nodrošina vienkāršu savienojumu starp tālruni un austiņām. Jūs varat izmantot iebūvēto mikrofonu un augstas izšķirtspējas balss atbalstu, lai saņemtu steidzamus brīvroku tālruņa zvanus.

    Šīm miniatūrajām austiņām ir elastīgs aiz galvas novietojams savienojuma risinājums, kas nodrošina ideālu jaudīgas basu mūzikas klausīšanos jebkurā vietā. Tās ir vieglas, ērtas un ļauj jums stundām ilgi kustēties. Arī vienkāršā trīspogu regulēšana atvieglos jūsu ikdienas dzīvi.

    Cena un pieejamība

    • MDR-XB80BS austiņu cena ir EUR 140, tās ir zilā, melnā vai sarkanā krāsā un šobrīd ir pieejamas pēc pasūtījuma.
    • MDR-XB50BS austiņu cena ir EUR 80, tās ir vai nu zilā vai melnā, vai sarkanā krāsā un šobrīd arī ir pieejamas pēc pasūtījuma.
    • MDR-XB70BT austiņas cena ir EUR 90, tās ir melnā, zilā vai sarkanā krāsā un tāpat, kā abas pārējās pieejamas pēc pasūtījuma.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    06.12.2016 12:11

    Kā reiz Ščerbatihs teica, kačājos 31.dec. līdz atskanēja dong-dong, un tad tikai eju mājās :D

    Reklāma