Web Analytics
More
    Reklāma

    Android ražotāju augstākās peļņas rādītāji pieder Huawei

    Jaunākie raksti

    Tirgus analītiķi uzskata, ka pēdējo trīs mēnešu laikā viedtālruņu tirgus peļņa sastādījusi 9.4 miljardus dolāru, turklāt Huawei ir kļuvis par pēdējā ceturkšņa veiksmīgāko Android ražotāju, pirmo reizi apsteidzot Samsung un citus konkurentus.

    Kā jau bija paredzams, Apple ir peļņas līderis ar 8.5 miljardiem trīs mēnešu laikā, kas sastāda 91% no visas viedtālruņu tirgus peļņas. Tikai 9% no peļņas sadala Android ražotāji, bet Huawei peļņa paspējusi iespraukties pirmrindniekos ar 2.4%, kas atbilst 0.2 miljardiem dolāru.

    Reklāma

    Aiz Huawei ļoti tuvu seko Vivo un OPPO katrs ar 2.2%, bet visi citi ražotāji (Sony, Samsung, LG utt.) sastāda kopā tikai 2.2% no pasaules tirgus peļņas. Te gan jāpiezīmē, ka neskaitāmi Ķīnas viedtālruņu ražotāji nekādu informāciju par saviem finanšu datiem nesniedz. Dīvaini, ka šajā topā nav iekļuvis Samsung – diez vai Note7 nedienas ir tik ātri un tik lielos apmēros noēdušas Samsung mobilās divīzijas peļņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    23.11.2016 11:33

    starp citu – arī par huawei, oppo utt tie ir tikai minējumi. Ķīnas kompānijām, kas nav publiskas akciiju sabiedrības, šādi dati šādā skatījumā nemaz nav jāsniedz un to tās arī nedara. Tīras spekulācijas. Apple šī rentabilitāte tiešā veidā ietekmē akciju cenu, tālab to ar visiem paņēmieniem tur nenormālu augstu – tur jūra iespēju manipulēt. Protams, ka tas strādā arī kā mārketingas – re cik mums labas trubas, ka spējam nopelnīt tādu ahūnu piķi = cilvēki pavelkās – vieni pērk trubas, citi akcijas. Vienā brīdī tas iegūst nedaudz piramīdisku nokrāsu un tad nāk restarts. zināma veida devalvācija, kas gan atsaucās tik uz dažādu pensijas fondu peļņu…

    Lapsinieks
    23.11.2016 11:40

    starp citu – kad būs mate apskats?

    23.11.2016 11:53
    Reply to  Lapsinieks

    Pačukstēšu, ka tiek nedaudz stumdīti kauliņi pa šaha dēli, bet apskats ir gatavs, gaida savu kārtu.

    Bikucīt iegriež arī baigi tumšais un mākoņainais laiks. Gaidīju saulīti, tā pavīdēja tikai pārdesmit minūtes brīvdienās. Kaut ko paspēju noķert, bet ne visu ko vēlējos. Atkal atvilksies kāds pašpasludināts mobilās fotogrāfijas talants un nāksies atšaudīties ar visādiem aiz ausīm pievilktiem argumentiem.

    x
    23.11.2016 13:02
    Reply to  Artis Abols

    Tā var gadīt līdz pirmajam salam ))
    kas vainas mākslīgajai gaismai? To var dot tik daudz vai maz, cik vajag. Pie viena ir saprotams, kā kamerai veicas ar BB.

    25.11.2016 13:23
    Reply to  x

    No manas puses darbiņš ir tā kā paveikts. Tagad cīnās augstāki spēki.

    Reklāma