Web Analytics
More
    Reklāma

    Kurš teica, ka Mac datori neder spēlīšu dzenāšanai?

    Jaunākie raksti

    Pastāv maldīgs uzskats, ka Mac datori neder spēļu faniem. Jaunajos Apple MacBook Pro uzstādītais Touch Bar OLED ekrāniņš ir ieguvis iespēju darbināt pasaulē labāko FPS tipa spēli Doom.

    Jāatzīst, ka Touch Bar 2170 x 60 izšķirtspēja ir lielākā problēma, kas Doom izbaudīšanu padara mazāk patīkamu. Nedaudz ērtāk ir spēlēt Doom datora ekrānā, kamēr informācijas joslai atrasta vieta Touch Bar ekrānā. Sagaidāms, ka līdzīgi triki tiks paveikti ne tikai ar Photoshop rīkjoslu (būs pieejama līdz šī gada beigām), bet Touch Bar dzīvosies Nyan Cat, Contra un citi brīnumi.

    Reklāma


    Attēlu rediģēšanas programma Pixelmator pagājušajā nedēļā izlaida atbalstu Touch Bar, tāpat OLED joslu izmanto 1Password, Safari tīmekļa pārlūks, Messages, Microsoft Office for Mac, Final Cut Pro X, Mail Designer Pro 3, PicFrame, Artistry Photo Pro, AirMail 3 un citas lietotnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Apple user
    22.11.2016 14:12

    Neko vairāk par Doom jau arī nepavilks

    Gonzoo
    22.11.2016 16:06

    Jā aboli ir baigās miskastes, neko nevelk, ja ari ie ielikti kaut vismaz jēdzīgs GPU tad noteikti video rams bus uz pusi vai pats četreiz mazāks kā nepieciešams, nevelti OculusRift izstrādāti saka , nav probēmu būs ari atbalsts makam tikai kai viņi no sakuma uztaisa normālu datoru!

    zuu
    23.11.2016 16:43
    Reply to  Gonzoo

    Tik daudz muļķību vienā teikumā…

    Krotow
    23.11.2016 17:29

    3D spēlītes jēdzīgā izšķirtspējā normāli pavilks tikai dārgā gala ābolu desktopi. Makbukos iebūvētie Intel videočipi tām ir stipri viduvēji. Un lielākā sāpe ir tieši MacOS spēļu neesamība. Nu var jau mēģināt zem Parallels uzlikta Windows dzenāt, tiesa, vvz ar ko tas beigsies.

    Reklāma