Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype Insiders Program ļauj iOS, Android, Win un Mac izmantotājiem iepazīt lietotnes jaunumus

    Jaunākie raksti

    Microsoft uzsācis jaunu programmu, kas ļaus Skype lietotājiem iepazīt saziņas servisa jaunumus. Skype Insiders Program nodrošinās iOS, Android, Mac un Windows izmantotājiem iespēju iepazīt gaidāmos Skype jaunumus, sniegt savu vērtējumu, lai Microsoft spētu novērst nepilnības.

    Visās ierīcēs Skype Insiders Program lietotne būs pieejama atsevišķi no stabilās Skype lietotnes. Skype Insiders Program lietotne pieejama iOS, Android un Mac lietotājiem, bet Windows 10 izmantotājiem būs nedaudz jāpaciešas, jo Microsoft vēl arvien testē Skype Universal lietotni.

    Reklāma

    Oktobra noslēgumā Microsoft pārtrauca uzturēt un atjaunināt Skype programmatūru daudzos Windows darbinātos viedtālruņos. Tiek uzskatīts, ka Microsoft būs pametis aptuveni 85% no aktīvajiem Windows (Windows Phone 8, Windows Phone 8.1 un pat dažiem Windows 10 Mobile) viedtālruņiem. Skype programmatūra šiem viedtālruņiem nebūs lejupielādējama no Windows Store, jo jau 2017. gada sākumā Microsoft grasās pārcelt Skype iespējas uz “mākoni”, tādējādi nokaujot jebkādas iespējas darbināt vecākas Skype versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nelabojams
    10.11.2016 07:46

    Kā tas ietekmēs PC lietotājus? Par mobilajiem man dziļi pajāt, bet, ja skaips sāks neiet uz PC, tas jau būs slikti. Pašam nebūtu grūti sameklēt kādu alternatīvu, bet korespondējošie lietotāji pat nezina, ka tādas ir un vismaz dažiem no viņiem kaut ko iestāstīt nebūs iespējams,

    10.11.2016 09:00
    Reply to  Nelabojams

    Tāpat kā pārējo platformu Skype lietotājus – programma un pakalpojums kļūs tikai labāks. Vai arī es nesapratu jautājumu?

    Nelabojams
    10.11.2016 09:18

    Ar ko labāks? Ar to, ka būs mākonī jālien? Līdz šim skaips ir palicis tikai arvien vairāk un vairāk sačakarēts, salīdzinot ar to, kāds jamais bija, pirms nonāca mazmīkstā nagos. Savus ieskatus par mākoņiem esmu te jau ne reizi vien klāstījis un nebūt neesmu viens šajos ieskatos.

    Atkārtoju jautājumu vēlreiz un mazliet citādi: vai paredzētās pārmaiņas, kuru rezultātā vecās skaipa versijas vairs nedarbosies un būs piespiedu kārtā jāizmanto mākonis, skars tikai mobilās platformas, vai būs aktuālas arī uz PC?
    P.s. skaipā lietojam (jā, MĒS, liela grupa) tikai saraksti un dažkārt audio konferenču režīmu grupas sarunai.

    10.11.2016 09:51
    Reply to  Nelabojams

    Nu, paga, visi taču ātrāk vai lēnāk, bet pāriet uz mākoņservisu izmantojumu. Jo tas pēc savas būtības ir klasisks mākoņpakalpojums. Raksts bija par to, ka tagad Skype izstrādātāji varēs ātrāk pamanīt problēmas un tās izlabot.

    Nelabojams
    10.11.2016 19:12

    Jaja. Windozes telemetrija jau arī ir ieviesta ar motivāciju – viss klientam, viss klienta labā :) Kas pēc savas būtības ir klasisks mākoņpakalpojums? Skaips? Kurā galā? Kuri “visi” pāriet uz mākoņservisiem (ar piebildi – publiskajiem)? Jā, kaķbilžu un pašiņu glabātāji noteikti…
    Skatīt arī nākamo (Alda) komentu – 100% pievienojos. MS “dobro v govno” pārstrādā un viss.

    10.11.2016 19:23
    Reply to  Nelabojams

    Teikšu kā ir, joprojām nesaprotu kur ir Tava problēma.

    10.11.2016 14:03

    Google jau to izdarīja, un nokāva Google Talk, kuru lietoju jau no pirmajām versijām – bija arī draugu pulciņš kas uz šo bija pārgājuši un tādu skype nafik nevajadzēja. Parādījās Hangouts ar sazin kādām tur modernajām fīčām kuras nevienam nevajadzēja, palika neērts, kā arī aizklapēja pavisam PC versiju, atstājot bloatware web un telefona versijas… :[ (Salīdzinājumam – Google Talk uz Android bija natīvā kodā rakstīts, gāja ātri, aizņēma pārdesmit kilobaitus.. Hangouts, bremzē, rij bezjēgā aķi, rija arī salīzinoši daudz neta trafiku, aizņem vairākus desmitus megabaitus)

    Reklāma