Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Galactico mobilā lietotne būs noderīgs palīgs pirmssvētku iepirkšanās trakumā

    Jaunākie raksti

    Ar lielu joni tuvojas gada lielākais iepirkšanās maratons. Šķiet, ka pirms paša gada noslēguma visi steidzas uz tirdzniecības centriem lielāku un mazāku pirkumu formā realizēt savus gada gaitā neizsapņotos sapņus. Tāpat arī zem Ziemassvētku eglītes jānoliek kāds labums. Es pats neesmu no tiem cilvēkiem, kas var bezmērķīgi visu dienu klīst pa tirdzniecības centru un tāpēc cenšos savus veikala apmeklējumus plānot. Ja esmu sev uzstādījis mērķi iegādāties jaunus apavus, tad diez vai ieklīdīšu apģērbu veikalā. Prieks, ka tirdzniecības centri ir padomājuši arī par tādiem pircējiem kā es un piedāvā rīkus ar kuriem var atvieglot iepirkšanās procesu.

    Es runāju par Galactico mobilo lietotni, kurā ir apkopta noderīga informācija par Alfa, Origo, Galerija Centrs, Mols un Dole tirdzniecības centriem. Lietotnei ir iznākusi jauna versija, kurā iestrādātas vairākas patiešām noderīgas funkcijas.

    Reklāma

    Izmantojot šo mobilo lietotni, varam ērti meklēt mūs interesējošos veikalus. Tos var filtrēt pēc tirdzniecības centra, nosaukuma, kā arī preču kategorijas. Līdzīgi varam darīt arī ar tirdzniecības centros nodrošinātajiem servisiem – varam tos filtrēt pēc tirdzniecības centra, kā arī uzzināt plašāku informāciju par tiem. Piemēram, šajā lietotnes sadaļā varam ātri noskaidrot kurā vietā tirdzniecības centrā atrodami bankomāti.

    Jaunajā lietotnes versijā ir īpaši padomāts par Galactico Privilēģiju kartes īpašniekiem. Viņi tagad var savā telefonā apskatīties informāciju par uzkrātajiem punktiem un pirkumu vēsturi. Tāpat iespējams uzzināt par īpašajiem piedāvājumiem, to skaitā arī par individualizētajiem kuponiem un atlaidēm. Pateicoties push-notification risinājumam, lietotājs saņem paziņojums par jaunākajiem piedāvājumiem atbilstoši savām interesēm. Starp citu, lietotnē var arī pasūtīt pašu atlaižu karti. Protams, atlaižu un kuponu informācija lietotnē ir pieejama arī tiem cilvēkiem, kam vēl nav Galactico Privilēģiju kartes.

    unnamed unnamed-4 unnamed-3

    2015. gadā tika izlaista Galactico lietotne KOLOSĀLE, kurā tika iekļauta iBeacon tehnoloģija. Tā bija pirmā reize, kad Latvijā tirdzniecības centros tika izmantota šī modernā tehnoloģija, lai atvieglotu navigāciju pa veikaliem, kā arī kalpoja kā interesants izklaides instruments. Proti, pircēji varēja spēlēt spēli meklējot pa tirdzniecības centru izvietotos raidītājus.

    Šīs tehnoloģijas atbalsts ir iestrādāts arī jaunajā Galactico lietotnē un pircējs atrodoties pie konkrētā veikala tirdzniecības centra telpās ar lejuplādēto lietotni un viedtālrunī ieslēgtu Bluetooth saņems ziņu par karstākajiem jaunumiem. Lai izmēģinātu jauno aplikāciju pilnā apmērā, interesenti tiek gaidīti starpsezonas izpārdošanā KOLOSĀLE, kas norisināsies no 9. novembra līdz 13. novembrim t/c Origo, t/c Dole, t/c Galerija Centrs, t/p Alfa un t/c Mols.

    Galactico mobilā lietotne ir pieejama Android un iOS viedierīcēm.

    Šis raksts tapis sadarbībā ar Galactico.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma