Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung ASV nākas atsaukt 2.8 miljonus veļas mašīnu

    Jaunākie raksti

    Samsung ir nācies ASV atsaukt 2.8 miljonus veļas mazgājamo mašīnu, jo tās var būt bīstamas cilvēka veselībai un pat dzīvībai. Pastāv iespēja, ka veļas mazgājamo mašīnu augšējais vāks atdalās tās lietošanas laikā. Atsaukums rada jaunu triecienu uzņēmumam, kas bijis spiests pavisam nesen pārtraukt Galaxy Note7 viedtālruņu pārdošanu saistībā ar to akumulatoru aizdegšanās riskiem.

    ASV Patēriņa preču drošības komiteja norāda, ka Samsung veļas mašīnas augšējais vāks tās darbības laikā var atdalīties, radot nopietnus ievainojumus. Uzņēmums jau saņēmis 733 sūdzības par šāda tipa problēmām ar veļas mašīnām, bet deviņos gadījumos cietuši cilvēki. Vienam pat lauzts žoklis.

    Reklāma

    Samsung oktobra sākumā oficiāli izziņoja sadarbības partneriem, ka nedrīkst pārdot vai apmaiņas ceļā izsniegt jaunus Galaxy Note7 viedtālruņus. Tāpat Samsung lūdz esošos Galaxy Note7 īpašniekus izslēgt un nodot viedtālruņus sadarbības partneriem.

    Samsung uzsver, ka tiekot strādāts pie izmeklēšanas, lai noskaidrotu Galaxy Note7 aizdegšanās iemeslus. Pēdējo trīs mēnešu laikā Samsung peļņa bijusi 4.6 miljardi dolāru, kas ir 30% samazinājums pret iepriekšējā gada šo pašu periodu. Par 30% nokrita arī Samsung mobilās divīzijas apgrozījums trīs mēnešu periodā. Tiek pieļauts, ka Galaxy Note7 atsaukums ietekmēs Samsung finanšu rādītājus vēl vismaz divus, varbūt pat trīs ceturkšņus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    08.11.2016 15:11

    Ā, vāks? tas jau štrunts… es jau sbijos ka arī veļasmašīnas tagad sākušas uzliesmot! :D

    davfreim
    08.11.2016 20:18

    comment image

    Reklāma