Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft skaidro gaidāmās izmaiņas Skype saziņas servisā

    Jaunākie raksti

    Microsoft tuvāko mēnešu laikā grasās modernizēt Skype darbību, tāpēc šobrīd uzņēmums izziņojis vairākus ar Skype saistītus jaunumus, bet ne visi Skype lietotāji ar tiem būs apmierināti. Jau vakar rakstījām, ka Skype modernizācija no servisa atslēgs 85% Windows viedtālruņu lietotājus, kuru skaitā ir arī Windows 10 Mobile operētājsistēmas lietotāji.

    Skype iegūs vairākus vizuālus jaunumus, daudzviet tiks pārsauktas un vienkāršotas Skype iespējas. Vienuviet būs pieejama zvanīšana no Skype uz Skype, kā arī zvani uz mobilo sakaru tīkliem. Visi jaunumi sākotnēji nonāks pie Android lietotājiem, iOS lietotnes uzlabojumi sekos pēcāk.

    Reklāma

    Skype darbība tiks pārcelta uz “mākoni”, lai izskaustu P2P zvanu nespējas. Grupu zvani saņems būtisku uzlabojumu, jo tos vairs nepārtrauks grupas zvana aizsācēja iziešana no sarunas, kas šobrīd tiek uzskatīta par lielāko Skype nespēju. Atteikšanās no P2P ļaus zvanu servisā ietvert Skype Translate, kas ļauj tulkot balss zvanus reālā laikā desmit pasaules lielākajās valodās. Tāpat Skype ļaus atstāt video vai teksta ziņojumu ierastās balss autoatbildētāja ziņas vietā.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    30.10.2016 02:09

    Būšu pārsteigts, ka pēc šo izmaiņu ieviešanas Skype vispār būs izmantojams ārpus Windows. Failu pārsūtīšanu līdz ar mākoņserveru uzspiešanu jau sa$%&sa.

    digitalk
    30.10.2016 15:34
    Reply to  Krotow

    > sa$%&sa

    čo? [ieslēdz Skype Translate, kas ļauj tulkot balss zvanus reālā laikā desmit pasaules lielākajās valodās] nē, tas skaipa trensleiteris sako, neko neprata izlobīt. tu, gadījumā, nerunāji vienpadsmitajā lielākajā pasaules valodā?

    ps. :D

    Krotow
    30.10.2016 23:39
    Reply to  digitalk

    Nu labi – izvāveroja. Tu labi zini, ko tas nozīmē. Ok, ok, saprotu, piektdiena bija grūta.

    Īsumā, pēc M$ mākonņserveru ieviešanas Skype ārpus Windows īsti vairs nav lietojams.

    digitalk
    31.10.2016 02:05
    Reply to  Krotow

    tā bija iezviegšana par skaipa talantu tulkot onlainā. sapratu, protams :)

    vēlreiz postscriptum.
    kursors.lv savu blogu pozicionē kā publisku mediju vai arī te drīkst ļaunprātīgi izmantot f-vārdus, nah-vārdus un citus arī latviskas izcelsmes?

    @krizdabs -> tavs blogs – tavi noteikumi. mēreni drīkst? es parasti cenšos nepārspīlēt, kaut arī pēdējā nedēļā ‘izbira’ vairāk…

    Krotow
    31.10.2016 12:53
    Reply to  digitalk

    Neizskatās, ka Kursorā darbotos cenzūra, taču lamuvārdus parasti nemana. var arī saprast – nav jau Delfi, kur pirmās ziņas parasti ir kaut kas no notikumiem ap Kardašjanas apaļumiem.

    31.10.2016 14:02
    Reply to  digitalk

    Visu ar mēru. Pavisam rupjības un neadekvātus tekstus es dzēšu laukā pat aci nepamirkšķinot. Tāpēc var teikt, ka pie mums ir cenzūra. Es to saucu savādāk – rūpes par satura kvalitāti arī komentāru sadaļā. Ja Tavs komentārs būs izdzēsts, tad zini, ka biji pāršāvis pār strīpu.

    Krotow
    31.10.2016 15:21

    Neizskatās, ka tev cenzūras skarā būtu daudz darba kopš McBetonu policija izņēma no aprites :)

    31.10.2016 15:22
    Reply to  Krotow

    Jā, viss kārtībā. Auditorija mums šeit novākusies patiešām patīkama. Paldies jums visiem par to! :)

    Reklāma