Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp uzsāk saņemt videozvana iespējas

    Jaunākie raksti

    Planētas populārākā saziņas lietotne WhatsApp ir uzsākusi saņemt video zvana iespējas Android lietotājiem, bet ne visi tās ir jau ieguvuši. Tiek ziņots, ka WhatsApp video zvanu iespējas nonāk pie lietotājiem bez acīmredzamas sakarības pa valstīm vai kā tamlīdzīgi.

    WhatsApp lietotnes beta versijas izmantotājiem jau šobrīd ir pieejami video zvani. Ja “otrā galā” lietotājs vēl nebūs ieguvis video zvana iespējas, viņš saņems parastu balss zvanu. Tiek ziņots, ka labāk šobrīd neveikt video zvanus, jo WhatsApp beta versija zvanot uz stabilas versijas WhatsApp var “uzkārt” zvana saņēmēja lietotni.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka WhatsApp stabilās versijas izmantotāji pie video zvaniem tiks tuvāko pāris nedēļu laikā. Man gan šķiet, ka WhatsApp ir un paliek sarakstes lietotne, zvaniem tiem izmantotas citas alternatīvas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    26.10.2016 11:10

    Nu re, tūlīt Lapsinieks būs klāt un kaut ko par Skype iekomentēs, ka tagad jau nu toč vairs nav jēga to lietot!

    Lapsinieks
    26.10.2016 11:19
    Reply to  Skābene

    izskatās, ka smu piešķīris Tavai dzīvei kaut kādu jēgu.

    Labdien!
    26.10.2016 11:45

    Mana pieredze – sausi fakti.
    Esmu Indijā šobrīd. Lietoju vietējo mobilo SIM karti ar 4G internetu. Zvanot uz Latviju caur Whatsapp vairākas reizes, tā arī balsi otrā galā nesadzirdēju. Uzreiz zvanot caur Skype uz Latviju, varējām pat straumēt video zvanu ar 2 sekunžu nobīdi. Pārslēdzoties uz Skype audio bez video, sakari bija perfekti praktiski bez laika nobīdes.

    Vēl būdams Latvijā domāju, ka varbūt jāatinstalē Skype, jo esot Latvijā to nelietoju. Tagad saprotu, ka Skype ir visilgāk šo telekomunikāciju tehnoloģiju tirgū un attiecīgi ir ar visattīstītākajām tehnoloģijām pa šo ilgo laiku – laikam kādi 13-14 gadi jau ir. Pēc šīs pieredzes vairs nav domas par Skype atinstalēšanu.

    Whatsapps ir ideāls, lai sarakstītos. Lietoju to ikdienā sarakstoties, sūtot bildes un video. Bet tas, ka pēkšņi kāda čata programma ievieš audio vai video zvana iespēju, nenozīmē, ka tas būs kvalitatīvi lietojams pa visu pasauli.

    Skype mani patīkami pārsteidza ar augsto audio sakaru kvalitāti. Whatsapp neizbrīnīja, jo to arī uztveru par čata rīku, nevis zvanu.

    26.10.2016 11:55
    Reply to  Labdien!

    Jā, ar WhatsApp zvaniem ir bijis visādi – gan visai laba kvalitāte, gan norāvieni un nedzirdēšana.

    Susurs
    27.10.2016 19:08
    Reply to  Labdien!

    Te viss ir atkarīgs no tīkla. Pašam ir bijusi arī pretēja pieredze. Tā kā uzturēt nākas visus sakaru līdzekļus :)

    Putnis
    26.10.2016 11:50

    Nu es pa Whatsup zvanu uz Itāliju kolēģiem, sakari ideāli, dzirdamība perfekta, man patīk. Skaipu lietoju tikai darbā, kas ir for business corporatīvi, mājā laikam vairs nē.

    26.10.2016 11:55
    Reply to  Putnis

    Man arī šķiet, ka Skype pāriet pie biznesa lietotājiem.

    LOOK
    26.10.2016 14:03

    Facebook arī nodrošina video zvanus, pat pie samērā lēna interneta.

    Ieva
    26.10.2016 15:32
    Reply to  LOOK

    Bet Facebook nav pašiem savs serviss. Tas ir tas pats Skype.

    26.10.2016 15:42
    Reply to  Ieva

    No kurienes šāda informācija?

    Lapsinieks
    26.10.2016 15:55

    varbūt tas tā – tīri sievišķīgi. Kā kserokopija… “uzskaipo man feisītī…”
    džeki varētu izpausties žilešu lauciņā…

    Ieva
    26.10.2016 16:43

    Veicot video zvanus Facebook apakšā parādās Skype ūdenszīme. Bet neesmu ilgāku laiku to izmantojusi un tagad meklējot info izrādās, ka kādu gadu atpakaļ feisbuks atkratījās no skaipa un tagad pašiem ir savs video zvanu serviss. Tā kā mans apgalvojums ir novecojis. Jautājumi liek meklēt atbildes, kas savukārt veicina izzināšanu :)

    as
    26.10.2016 15:12

    Līdz šim, cik esmu pats zvanījis un man zvanījuši pa whatsapp, skaņa ir dikti metāliska un zvani nesavienojas/pārtrūkst vairāk kā skype app. Skype ir lietots, kad telefonu ieliek auto telefona turētājā un video zvans tiek veikts braucot. Tāds jancīgs handsfree, kur vari sarunas biedram rādīt savu seju vai ceļu, pa kuru pārvietojies:D
    Biznesa skype gan vēl nesaprotu, tur sarežgīti viss ar pieejām serveriem etc

    Reklāma