Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook izlaiž Slack konkurenta Workplace iOS un Android lietotnes

    Jaunākie raksti

    Facebook vakar oficiāli uzsāka publisku Workplace servisa darbību, kas savu iespēju un idejas ziņā pamatīgi līdzinās Slack. Iepriekš norisinājās Workplace testēšana sadarbībā ar vairākiem lieliem uzņēmumiem. Workplace ir ne tikai čata saziņas sistēma, bet tiek piedāvātas arī dažādas ziņas, kuru pārlapošanu netraucē reklāmas.

    Workplace piedāvā veidot saziņas grupas, veikt balss un video zvanus, kā arī izveidot tiešraidi. Lai nodrošinātu Workplace darbību, Facebook prasa 3 dolārus par katru Workplace lietotāju mēnesī, ja uzņēmumā ir līdz 1000 darbiniekiem. Izcenojumi pakāpeniski sarūk, un, ja uzņēmumā ir vairāk par 10 000 darbinieku, cena ir tikai 1 dolārs. Workplace pieejams bez maksas izglītības iestādēm un bezpeļņas organizācijām.

    Reklāma

    Slack servisa maksas plāni vienam lietotājam ir vairāk nekā divas reizes dārgāki, tomēr Slack var izmantot arī bez maksas. Bezmaksas Slack servisam ir pāris nebūtiski ierobežojumi, tos mazas komandas nemaz nepamanīs. Tāpat Slack piedāvā plašākas citu servisu integrācijas iespējas.

    Workplace ir pieejamas iOS un Android lietotnes, kā arī Workplace ir izmantojams ar tīmekļa pārlūka palīdzību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma