Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung varētu būt uz nenoteiktu laiku apturējis Galaxy Note7 ražošanu

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Samsung varētu būt saņēmis vēl vienu spērienu ar jaunajiem Galaxy Note7 viedtālruņiem, kas tiek doti, lai aizvietotu bīstamos, iepriekš izsūtītos Galaxy Note7 modeļus. Tiek saņemtas visai neskaidras ziņas par jauno, it kā drošo Galaxy Note7 aizdegšanos.

    Baumas norāda, ka Samsung varētu būt īslaicīgi apturējis Galaxy Note7 ražošanu, turklāt baumas nākot no kāda Samsung detaļu piegādātāja, kas, visticamāk, nav mierā ar saražoto, bet Samsung nevajadzīgo detaļu pārpalikumiem savās noliktavās. Tiek pieļauts, ka Galaxy Note7 ražošanu ir apturējušas ASV, Ķīnas un vairāku citu valstu patērētāju aizsardzības organizācijas. Samsung pagaidām nav sniedzis oficiālu atbildi.

    Reklāma

    Galaxy Note7 pārdošanai vajadzēja sākties 2. septembrī, tomēr tieši šajā dienā ražotājs izlēma oficiāli uzsākt viedtālruņu atsaukšanu. Samsung ir paziņojis, ka Eiropas veikalos Galaxy Note7 atkal nonāks 28. oktobrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    10.10.2016 11:49

    rip

    Janis Zarins
    10.10.2016 14:23

    Gemovers ir atnācis pakaļ Note 7… :( par piemiņu paliks nopirktais “clier cover”…. noteikti, kad atsāks ražot, tad tālāk par Indiju netirgos… kam kāda starpība no kā Mumbajas dzīvojamos rajonos izceļas ungusgrēki….

    10.10.2016 14:49
    Reply to  Janis Zarins

    Redzēs kas būs vai nebūs. Pagaidām diezgan mīklaini.

    aigi
    10.10.2016 15:17

    Nu es uzmestu Note7, izskatās, ka šis modelis ir noladēts. Žēl, gribēju palietot. Un pastiprināti strādātu pie 8tā, lai tas būtu galvu tiesu pārāks par konkurentiem.

    Martins Baumanis
    11.10.2016 13:08

    Domāju ka sēriju pārsauks (Note ir sakompromitēts, telefoni būs līdzīgi, nosaukums cits)
    Bet samsung ir pietiekami liela kompānija, lai atgūtos, lai arī flagmanis (viens no), tomēr nav vienīgais modelis.
    Un nav ļaunuma bez labuma – tagad visu pārbaudīs dubultā, meklēs citus, iespējams, jaunus risinājumus utt. Redzēsim kā tas ietekmēs cenas, bet samsungs pieliks krietnas pūles lai atgūtu pozīcijas. Viņi reputācijas dēļ pat var atļauties iebraukt mīnusā ar nākamo sēriju, ja tas palīdzēs atgūt sačakarēto

    Reklāma