Web Analytics
More
    Reklāma

    Taxify taksometros turpmāk būs pieejami bērnu krēsliņi

    Jaunākie raksti

    Rūpējoties par savu pasažieru drošību, Taxify taksometros turpmāk būs pieejami bērnu krēsliņi drošākai mazāko braucēju pārvadāšanai. No šodienas vairāk kā 70 automašīnās, kas ir aptuveni trešā daļa no kopējā autoparka, būs pieejami autosēdeklīši bērniem ar svaru no 15 līdz 36kg. Taksometrus, kuros ir pieejami autosēdeklīši, aplikācijā varēs atpazīt ar īpašu simbolu.

    Ir pierādīts, ka bērna augumam, vecumam un svaram atbilstošu sēdeklīšu un paliktņu izmantošana būtiski samazina nopietnu traumu un ievainojumu risku ceļu satiksmes negadījumos. Latvijas Ceļu satiksmes noteikumi nosaka, ka visus bērnus, kuru augums ir mazāks par 150cm, automašīnā var pārvadāt tikai vecumam un svaram atbilstošā autokrēsliņā vai ar paliktni, kas uzstādīts atbilstoši ražotāja norādījumiem un pašam bērnam jābūt piesprādzētam ar drošības jostu vai integrētajām autokrēsliņa jostiņā.

    Reklāma

    Lielākoties vecāki bērnus pārvadā ar savu personīgo krēsliņu, tomēr ne vienmēr tas ir iespējams. Ņemot vērā, ka ne visiem vecākiem ir iespēja izmantot savus sēdeklīšus, turpmāk vairāk kā 70 Taxify taksometros būs pieejami autosēdeklīši bērniem ar svaru no 15 līdz 36kg, jo taksometru vadītāju novērojumi liecina, ka tieši šis ir tas vecums, kurā vecāki vairāk grēko ar autosēdeklīšu izmantošanu.

    Taxify ir augstākie kvalitātes standarti nozarē, un mēs aizvien cenšamies domāt, kā vēl vairāk uzlabot sniegto pakalpojumu. Ar aplikācijas starpniecību savu pakalpojumu sniedz gan taksometru uzņēmumi, gan individuāli taksometru pakalpojumu sniedzēji, un jau līdz šim daudzi no tiem ir piedāvājuši bērnu autokrēsliņus saviem pasažieriem. Tomēr no šodienas tas būs pieejams daudz plašākam klientu skaitam.

    child_seats-1024x538

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma