Web Analytics
More
    Reklāma

    Uber investē 9 miljonus eiro atbalsta centra izveidē Krakovā

    Jaunākie raksti

    Šī gada septembrī Uber, kas ar aplikācijas starpniecību palīdz iegūt drošus, pieejamus un izdevīgus braucienus tikai ar vienas pogas palīdzību, atvēra Ekselences centru Krakovā, Polijā. Pateicoties 9 miljonu eiro investīcijām, Krakovas Ekselences centrā līdz 2017. gada beigām paredzēts nodarbināt jau vairāk nekā 150 ekspertus no Leseres un citiem Polijas reģioniem. Ekselences centrs ir veidots kā īpaša vienība Uber darbības nodrošināšanai visā Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā. Tā misija ir piedāvāt augstas kvalitātes pakalpojumus Uber lietotājiem un vadītājiem konkrētajos reģionos. Komandas uzdevumos ietilpst lietotāju problēmu sistēmas risinājumi, atbalsta sniegšana vadītāju darbā, kā arī tehnisko un loģistikas jautājumu risināšana.

    „Uber investē motivētos, atvērtos un zinātkāros cilvēkos. Strādāt šādā komandā ir īstākā bauda,” atzīst Martina Basara (Martyna Basara), 26 gadus jaunā tūrisma un atpūtas speciāliste, kas izglītību ieguvusi Žešovas universitātē Polijā. Martina Basara Krakovas komandai pievienojās šī gada februārī un ir atbildīga par Polijas tirgu. Līdz 2016. gada beigām Uber plāno nodarbināt vairāk nekā 100 cilvēkus, pakāpeniski pietuvojoties izvirzītajam mērķim – 150 darbiniekiem. „Krakovas centrs meklē darbiniekus starp jaunajiem absolventiem un pēdējo kursu studentiem, kuri brīvi pārvalda vairākas valodas, lielākoties – itāļu, franču, krievu, vācu, čehu un slovāku valodas. Meklējam jaunus cilvēkus, kuri vēlas strādāt vienā no visinovatīvākajiem uzņēmumiem pasaulē,” piebilst Basara.

    Reklāma

    Krakovas Ekselences centrs ir pirmais Uber centrs reģionā un tikai otrais Eiropā (pēc Limerikas Īrijā). Ieguldījumam Leseras reģionā Polijā ir stratēģiski nozīmīga loma Uber turpmākā attīstībā, tai skaitā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā. „Polija mums ir trešais lielākais tirgus Eiropas Savienībā pēc Apvienotās Karalistes un Francijas. Tā ir viena no piecpadsmit valstīm, no kopumā septiņdesmit, kurās Uber pakalpojums jau ir pieejams. Mēs Polijā darbojamies jau piecās pilsētās, un mūsu platformu izmanto vairāk nekā 300 000 lietotāji un daži tūkstoši vadītāji. Tas parāda, ka cilvēki Polijā ir atvērti jaunām tehnoloģiskām inovācijām, kuras Uber piedāvā,” piebilst Robijs Kazams (Robbie Khazzam), Uber vadītājs Centrālajā un Austrumeiropas reģionā. Kazams arī norāda, ka pirms izvēles par centra izveidošanu Krakovā Uber veica iepriekšēju izpēti. Talantīgu un labi izglītotu darbinieku noalgošana ir būtiskākais priekšnosacījums šī centra veiksmīgai funkcionēšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis Bahanovskis
    05.10.2016 13:59

    Kas tas par Leseras reģionu? Tā ir Silēzija. Poliski skan Šļonsk.

    digitalk
    06.10.2016 01:32

    mūsdienās preses relīzes tulko tādi, kā ’26 gadus jaunā tūrisma un atpūtas speciāliste’ ;)

    Reklāma