Web Analytics
More
    Reklāma

    Digital Freedom Festival apmeklēs investoru delegācija no Nīderlandes

    Jaunākie raksti

    No 27.-29. novembrim Digital Freedom Festival ietvaros Rīgu apmeklēs investoru delegācija no Nīderlandes, kam interesē investīcijas strauji augošos tehnoloģiju startup uzņēmumos. Startup uzņēmējiem būs iespēja tikties ar pieredzējušiem un zinošiem investoriem no vadošajiem Nīderlandes akseleratoriem.

    Festivāla laikā darbosies Holland Cafe – īpaša satikšanās vieta, kurā varēs nodibināt kontaktus ar Nīderlandes investoriem, iegūt ekspertu konsultācijas, kā arī baudīt kafiju nīderlandiešu gaumē. Nīderlande ir radījusi ļoti labvēlīgu vidi startup uzņēmumu attīstībai, Amsterdama ir viena no aktīvākajām startup uzņēmumu mītnes pilsētām Eiropā.

    Reklāma

    Nīderlandes Karalistes vēstnieks Pieter J. Langenberg: “Mēs esam  priecīgi iesaistīties Digital Freedom Festival norisē. Nīderlande ir viena no konkurētspējīgākām valstīm Eiropā – radoša, inovatīva un tehnoloģiski attīstīta, ar vienu no augstākajiem digitalizācijas attīstības līmeņiem pasaulē. Mūsu startup ekosistēma jau tiek atzīta par vienu no labākajām Eiropā, īpaši izceļot pieredzi viedu un ilgtspējīgu pilsētu attīstībā. Domāju, ka Nīderlandes uzņēmumu un ekspertu dalība festivālā, ļaus pasākuma dalībniekiem tos labāk iepazīt un mācīties no mūsu pieredzes. Aicinu visus uz tikšanos Holland Cafe, kur būs nodrošināts viss nepieciešamais vērtīgai domu apmaiņai. Novēlu Digital Freedom Festival un tā organizatoriem izdošanos. Lai šīs būtu tikai sākums veiksmīgai ikgadējai sadarbībai!”

    Nīderlandes vēstniecība ir aktīvi iesaistījusies arī festivāla programmas satura veidošanā – no Nīderlandes piedalīsies pasaulē vadošās tehnoloģiju domnīcas SingurityUniversity izveidotājs Nīderlandē Yuri van Geest, mākslīgā intelekta (Artificial Intelligence) eksperts Innovation IBM Watson partneris Christoph Auer-Welsbach, kā arī investors, startup mentors, Amazon riska investīciju biznesa attīstības vadītājs EMEA reģionā, Startup WiseGuys līdzdibinātājs Mike Reiner.

    Digital Freedom Festival ir globāls tehnoloģiju, politikas, startup un dzīvesstila festivāls, kurā pulcēsies vairāk nekā 1000 tehnoloģiju un startup uzņēmēji, eksperti, politikas veidotāji, investori un iedvesmojoši runātāji no visas pasaules, lai meklētu atbildes, kā sabiedrība, politikas veidotāji un uzņēmēji var labāk sadarboties un izmantot tehnoloģiju radītās priekšrocības.

    Festivāla centrālā tēma būs digitālā revolūcija, tās ietekme uz biznesu, politiku un dzīvesstilu. Divu dienu garumā dalībnieki meklēs atbildes, kā sabiedrība, politikas veidotāji un uzņēmēji var labāk sadarboties un izmantot tehnoloģiju radītās priekšrocības. Startup uzņēmēji varēs piedalīties izglītojošās meistarklasēs, startup ideju (pitch) konkursā un prezentēt savus radītos produktus Expo, lai piesaistītu potenciālo klientu, investoru, darbinieku un starptautisko mediju uzmanību. Savukārt investori aicināti tikties ar daudzsološākajiem startup un tehnoloģiju uzņēmumiem no Baltijas valstu reģiona, kā arī no Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas.

    Festivālu atbalsta Attīstības finanšu institūcija Altum, stratēģiskais partneris Lattelecom, Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (LiveRiga), 500 Startups, Baltic-American Freedom Foundation (BAFF), Nīderlandes Karalistes vēstniecība Latvijā, Ziemeļu Ministru padomes birojs Latvijā (Norden), Zvērinātu advokātu birojs SORAINEN, Izraēlas vēstniecība Latvijā, LR Ekonomikas ministrija, LR Ārlietu ministrija, satura partneris RTU Rīgas Biznesa Skola, Rīgas Dome, ASV vēstniecība Latvijā, SD Ventures, Httpool, Mailigen, Slush, Tribe, Latvijas Startup uzņēmumu asociācija un citi.

    Divu dienu biļetes var iegādāties mājaslapā www.digitalfreedomfestival.com. Aicinām sekot jaunumiem līdzi arī Facebook, Twitter un Instagram kontos, #DFFestival.

    Konferences oficiālā valoda – angļu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma