Web Analytics
More
    Reklāma

    DEAC saņem informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu

    Jaunākie raksti

    Datu centru operators DEAC turpina uzlabot informācijas drošības pārvaldības kvalitāti, nodrošinot drošu klientu informācijas apriti un glabāšanu uzņēmuma datu centros, ko apliecina atbilstība ISO/IEC 27001:2013 sertifikācijai. Sertifikāts apstiprināts 17. augustā un to veica viena no prestižākajām sertifikācijas iestādēm pasaulē – BSI Group.

    Datu centru nozarē pieejamo pakalpojumu kvalitāte ir cieši saistīta ar klientu uzticību, tieši tāpēc DEAC nemitīgi pilnveido gan sniegto pakalpojumu kvalitāti, gan informācijas un datu aprites drošības procedūras. Saņemtais atbilstības sertifikāts ir apliecinājums tam, ka uzņēmums operē ar Informācijas Drošības Pārvaldības Sistēmu, kas atbilst ISO/IEC 27001:2013 prasībām sekojošās darbības jomās: datu centru vadība un pakalpojumi, tostarp mākoņu pakalpojumi, iekārtu izvietošana, tīkla pakalpojumi un iekārtu noma, kas tiek nodrošināta datu centros, kas izvietoti Rīgā, Latvijā.

    Reklāma

    “DEAC Informācijas drošības vadības sistēma ir uz risku analīzi balstīta, droša un praktiska ar skaidri definētiem mērķiem, lai nodrošinātu visas informācijas drošību. Gan Informācijas drošības vadības sistēma, gan darba vide veicina drošas un kontrolētas darbības, lai nodrošinātu DEAC klientiem un arī pašam uzņēmumam to labāko,” atklāj BSI Group ISMS Vadošais auditors Jacek Białogłowy.

    ISO/IEC 27001:2013 sertifikācija ir apliecinājums DEAC informācijas drošības standartu atbilstībai pasaules labajai praksei un nosaka augstāko vērtīgas informācijas aizsargāšanas prasību nodrošinājumu. ISO/IEC 27001:2013 standarts paredz ņemt vērā līgumu un normatīvo aktu prasības informācijas drošības risku pārvaldībai, kas ietver gan risku identificēšanu, gan vadību, gan arī to samazināšanu. Tāpat tā pieprasa īstenot pasākumus, kas nepieciešami ātrai drošības incidentu identificēšanai, tādejādi maksimāli novēršot un samazinot nevēlamu informācijas drošības risku iestāšanos un negatīvu seku varbūtību.

    Kvalitāte, uzticamība un patstāvīga pilnveidošanās ir iemesls, kādēļ klienti no visas pasaules uztic konfidenciālus biznesa datus drošiem DEAC datu centriem. Uzņēmuma informācijas un drošības procedūras katru gadu auditē gan pašu auditori, gan neatkarīgi eksperti, kas sistēmu atzīst par atbilstošu attiecīgā vadības sistēmas standarta prasībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma