Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter no nākamās nedēļas piedāvās garākus mikrobloga ierakstus

    Jaunākie raksti

    Jau vairākas nedēļas tika baumots, ka Twitter pagarinās mikrobloga ieraksta zīmju skaitu, un, visticamāk, tas tik tiešām notiks jau nākamajā pirmdienā. Ierobežojumu atcelšana gan būs tikai daļēja, jo Twitter neuzskaitīs dažādas emocijikonas un citātus, bet pārējie noteikumi netiks mainīti.

    Vēl maijā Twitter pārstāvji ziņoja, ka mikroblogošanas vietne neuzskaitīs 140 zīmju ierobežojumā fotogrāfijas, video un saites, bet standarta nosacījumi paliks spēkā. Šobrīd zināms, ka tas pats attieksies uz citātiem, citātos ietvertajiem lietotājvārdiem un pāris citām niansēm.

    Reklāma

    Var uzskatīt, ka šī būs pirmā reize, kad Twitter ar oficiāliem rīkiem atvieglos lietotāju ikdienu. Iepriekš 140 zīmju ierobežojumu nācās apiet ar dažādiem trešo pušu servisiem, kas ne vienmēr darbojās ideāli. Janvārī Twitter vadītājs Jack Dorsey minēja, ka mikroblogu vietne varētu atteikties no 140 zīmēm, tomēr pēcāk šī ideja tika atmesta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    14.09.2016 10:48

    if it works – don’t touch it.

    deni2s
    14.09.2016 13:33

    “Iepriekš 140 zīmju ierobežojumu nācās apiet ar dažādiem trešo pušu servisiem, kas ne vienmēr darbojās ideāli.”

    Kas liedz lietot FB, WP un miljons citus platformu, kur nav šādu ierobežojumu? No sākuma visi skrien lietot Twitteri, kurš atšķirās no citām platformām tieši ar šiem ierobežojumiem, un tad čīkst par tiem :D

    Lapsinieks
    14.09.2016 14:15
    Reply to  deni2s

    tāpēc, ka ir cilvēki, kam rokas aug no pakaļas: gribi ielikt linku, bet links ir palags uz pusi lapas.

    digitalk
    14.09.2016 15:07
    Reply to  Lapsinieks

    abās postēs iekļāvies zem 140 zīmēm :)

    bet, patiesībā, tas takš stulbi – viņi nopietni plānoja savu soctīkla biznesu balstoties uz SMS standartiem? (140+dienesta info=256)

    Reklāma