Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izveido Chromecast Preview programmu ātrākai jauninājumu saņemšanai

    Jaunākie raksti

    Visticamāk, Google pavisam drīz pievērsīs papildus uzmanību Chromecast ierīču funkciju dažādošanai, jo izveidota jauna Chromecast Preview programma, kas ļaus kaut kad nākotnē ielūkoties Chromecast beta funkciju klāstā. “Kaut kad nākotnē”, jo pagaidām neviens jauninājums programmas ietvaros nav iznācis.

    Esošie Chromecast lietotāji var kļūt par nākotnes iespēju izmēģinātājiem, atliek vien doties viedtālrunī uz Google Cast lietotni, tās iestatījumos atrast savu Chromecast un aktivizēt Preview Program. Šobrīd izskatās, ka Preview Program ir pieejama vien otrās paaudzes Chromecast ierīcēm, bet to nevar aktivizēt pirmās paaudzes Chromecast un Chromecast Audio ierīcēm.

    Reklāma

    Tiek uzskatīts, ka jauna Chromecast ierīce ar 4K video apraides iespējām tiks izziņota 4. oktobrī vienlaikus ar Android 7.1 Nougat operētājsistēmu, Pixel un Pixel XL, kā arī Google Home. Kopumā kopš pirmās paaudzes Chromecast iznākšanas pārdoti vairāk nekā 30 miljoni šo mazo video un skaņas pārsūtīšanas ierīču. Maijā bija pārdoti 25 miljoni Chromecast, tātad pārdošana apjomi sākuši strauji kāpt. Google Chromecast ir budžeta klases HDMI ierīce, kas paredzēta straumēta video parādīšanai ar HDMI pieslēgvietu aprīkotā datora ekrānā vai televizorā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma