Web Analytics
More
    Reklāma

    TomTom izziņo trīs jaunus fitnesa pulksteņus

    Jaunākie raksti

    TomTom IFA 2016 izstādes norises laikā Berlīnē ir izziņojis trīs jaunus fitnesa pulksteņus, kas pamatīgi atšķiras viens no otra.

    TomTom Touch ir lētākais no tiem, TomTom Touch plānotā cena ir 149 eiro, un fitnesa aproce līdzināsies Fitbit produkcijas iespējām. TomTom Touch spēs uzskaitīt soļus, mērīt gulēšanu, sirdsdarbību, bet aprocei nav iebūvēta GPS uztvērēja. TomTom Touch sadarbosies ar Nike+, MapMyFitness un citām fitnesa platformām.

    Reklāma

    TomTom Touch
    TomTom Touch

    TomTom Spark 3 jau ir nopietnāks fitnesa pulkstenis ar iebūvētu GPS un lielu ekrānu. TomTom Spark 3 ir saņēmis gandrīz visas Touch iespējas, bet lētākajām TomTom Spark 3 versijām nebūs iespējas mērīt pulsu. TomTom Spark 3 cena sāksies no 129 eiro. Nedaudz dārgāk maksās TomTom Spark 3 ar iebūvētu 3 GB atmiņu, kas nodrošinās līdz 500 dziesmu uzglabāšanu un atskaņošanu sportošanas laikā.

    TomTom Spark 3 ar sirdsdarbības sensoru maksās 199 eiro, sirdsdarbība kopā ar MP3 atskaņotāju – 249 eiro.

    Tomtom Spark 3

    TomTom Adventurer ir dārgākais no trijotnes, TomTom Adventurer eiro cena vēl nav paziņota, bet vari būt drošs, ka sporta pulkstenis maksās vismaz 350 eiro. TomTom Adventurer paredzēts lietošanai pārgājienos, snovbordistiem un citiem sporta veidiem, kur tiek pārvarēti kāpumi un kritumi.

    TomTom Adventurer
    TomTom Adventurer
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma