Web Analytics
More
    Reklāma

    Sveiciens skolēniem – Microsoft OneNote spēj atrisināt matemātikas mājasdarbus

    Jaunākie raksti

    Kā jau ierasts, septembris pielavās nemanīts un pavisam noteikti arī ne pārāk gaidīts. Microsoft ir ar pāris jauniem trikiem apveltījis Office 365, lai uzlabotu iespējas veikt pierakstus ar digitālu irbuli. Interesantākā iespēja ir atnākusi pie OneNote izmantotājiem, tā tapusi uz Windows Ink bāzes.

    OneNote turpmāk spēs pārvērst rokrakstu tekstā, turklāt OneNote spēs saprast un atrisināt matemātikas uzdevumus. Risinājuma gaitu, gluži kā matemātikas skolotāja laipni pieprasa, OneNote spēs attēlot ekrāna labajā malā. Demonstrācijas video izskatās ļoti pārliecinoši!

    Reklāma

    Atliek vien uzrakstīt ar pirksta galu vai irbuli vienādojumu, apvilkt atrisināmo mainīgo, un visu pārējo paveiks OneNote. Kad vēl zāle bija zaļāka, līdzīgas iespējas piedāvāja nenormāli dārgi zinātniskie kalkulatori. OneNote ir bezmaksas lietotne, kas pieejama visām populārākajām operētājsistēmām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis Ekmanis
    05.09.2016 11:23

    Līdzīgas iespējas uz windows datoriem jau ilgstoši (un par velti) piedāvāja Microsoft Mathematics (pēdējā versija 4.0 ir lejupielādējama Microsoft lapā kopš 2011 gada)

    Krotow
    06.09.2016 11:49

    Tagad matemātikā labākās atzīmes mājas darbos būs tiem, kuriem planšete spēs pavilkt OneNote. Nekas, pagaidīsim eksāmenu rezultātus :P

    Reklāma