Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo Yoga Book – klēpjdators bez tastatūras

    Jaunākie raksti

    Lenovo Yoga Book ir ražotāja redzējums ir nākotnes planšetdatoru un klēpjdatoru hibrīdiem. Yoga Book it kā varētu dēvēt par standarta 10 collu klēpjdatoru, tomēr, atšķirībā no konkurentiem, Yoga Book nav iespējams atdalīt tastatūras daļu. Turklāt tastatūras īsti nemaz nav.

    Yoga Book tastatūra Create Pad izgaismojas blakus ekrāna daļai, tā ir arī paredzēta ievadei ar irbuli, un Lenovo sola, ka uz tastatūras var uzlikt parastu papīru, veikt pierakstus un tie tiks digitalizēti automātiski. Create Pad var uzskatīt par skārienekrānu, kas spēj reģistrēt arī citus ievades veidus – irbuli vai parastu pildspalvas spiedienu.

    Reklāma

    Create Pad ar pogas piespiedienu pārvēršas par izgaismotu tastatūru. Tastatūras ievadi pavada vibrēšana. Ražotājs norāda, ka jaunieši ar šādu tastatūru sarod aptuveni 4 līdz 8 stundu laikā, iesīkstējuši fiziskas tastatūras lietotāji varētu pierast aptuveni nedēļas laikā. Lenovo uzsver, ka darbs pie Yoga Book izveides noritējis trīs gadus, ierasts, ka parasti viedierīci izstrādā un uzsāk ražot deviņu mēnešu laikā.

    Yoga Book ir Cherry Trail Intel Atom x5-Z8550 procesors, 4 GB RAM un 64 GB atmiņa. Tam ir 10.1 collas ekrāns ar 1920 x 1200 punktu izšķirtspēju. Yoga Book sver tikai 690 gramus.Lenovo-Yoga-Book-running-Android-and-Windows Lenovo Yoga Book

    05_Yoga_Book_Pen_Close-up

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    02.09.2016 14:25

    sāku saprast, ka šeit publicētās ziņas jāiet lasīt oriģinālā :-/
    pildspalvu tā Yoga pretī neņem, jauniešiem pie pseidoklavieres pietiekot pierast ~40min, citiem dažas stundas.

    x
    02.09.2016 15:48

    Es gan domāju, ka pierast var tikai tie, kas rakstot skatās uz klavieri. Klasiskā klavierē, lai atrastu pareizo vietu, ar rādītājpirkstiem tiek atrasti taustiņi ar izvirzījumiem (F un J), pārējos tad var viegli atrast pēc aptuvenās atrašanās vietas un sajust. Pirms rakstīšanas, kamēr domāju ko rakstīt, 8 pirkstus jau novietoju uz taustiņiem, bieži pieskaros arī citiem taustiņiem – ja uz katru pieskārienu tiktu kaut kas uzrakstīts, vairāk laika aizietu dzēšanai, nekā pašai rakstīšanai.

    Krotow
    02.09.2016 16:03

    Ziņu lasītājiem un filmu skatītājiem tas derēs. Citādi, nu nez.

    KLF
    02.09.2016 17:32

    Viedokļi, viedokļi, viedokļi, pirms nav testēta klaviatūra nav arī objektīva viedokļa….

    Reklāma