Web Analytics
More
    Reklāma

    IFA 2016: Samsung prezentē jaunus produktus un sadarbības plānus

    Jaunākie raksti

    Berlīnē notiekošajā starptautiskajā patērētāju elektronikas un sadzīves tehnikas izstādē IFA 2016 Samsung prezentējis jaunus produktus – SUHD TV ar 88 collu lielu ekrānu, pirmos ieliektos kvantu punktu monitorus, divus AddWash veļasmašīnu modeļus, Family Hub ledusskapi un citus. Sadzīves tehnikas, videoiekārtu un mājas izklaides sistēmu jomā uzņēmums iepazīstinājis arī ar plānotajiem sadarbības projektiem tieši Eiropā.

    “Mēs vēlamies radīt jaunu Samsung produktu lietošanas pieredzi – kā mūsu klientiem, tā partneriem — no televizoriem un mājas audiosistēmām līdz sadzīves tehnikai. Ikviens mūsu produkts iemieso dziļu izpratni par patērētāju vēlmēm un vajadzībām, tā ļaujot bagātināt ikdienu ar gudrām tehnoloģijām,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

    Reklāma

    Ieguldījums Eiropas potenciāla attīstībā

    Jau tagad septiņām no desmit Eiropas mājsaimniecībām ir Samsung mobilais tālrunis un katra trešā ģimene savus iecienītos raidījumus un filmas skatās Samsung televizorā – tas ļāvis otrā ceturkšņa ieņēmumiem augt par pieciem procentiem, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pērn. Turklāt uzņēmuma 34 Eiropas pārstāvniecībās strādājošo skaits sasniedz 14 000, apstiprinot, ka investīcijas Eiropas attīstībā ir jāturpina.

    Tādēļ Samsung ir noslēdzis partnerību ar MakerBot — globālo līderi telpiskās (3D) drukāšanas nozarē. Šis uzņēmums nodrošinās 3D printerus skolām, augstskolām un muzejiem piecos Eiropas tirgos, kā arī palīdzēs skolotājiem un skolēniem šo tehnoloģiju apgūt.

    Papildu tam Samsung ir apstiprinājis savu apņemšanos atbalstīt 400 000 jauniešu Eiropas Komisijas iniciatīvā “Lielā digitālo darbvietu koalīcija”, paveicot to trīs gadus ātrāk, nekā plānots sākotnēji – jau līdz 2016. gada beigām.

    Televīzijas nākotne: kvantu punktu tehnoloģija

    Samsung sadarbibas partneri

    Samsung uzsvēra arī plānus turpināt kvantu punktu displeju tehnoloģijas attīstīšanu. IFA 2016 laikā tika prezentēts arī jaunais kvantu punktu televizors ar 88 collu ekrānu (KS9800), kas nodrošina kvalitatīvu, skaidru attēlu un kas var attēlot līdz pat miljardam krāsu, tāpat kā visos Samsung SUHD televizoros. Līdz ar to Samsung šobrīd piedāvā plašāko SUHD televizoru klāstu Eiropā – 19 dažādu lielumu televizorus ar ekrāna izmēru no 43 līdz 88 collām.

    Turklāt Samsung ir vienīgais uzņēmums, kas piedāvā kvantu punktu televizorus bez kadmija. Kvantu punkti ir viens no stabilākajiem un uzticamākajiem displeja materiāliem pasaulē un tas nodrošina augstu sniegumu un videi draudzīgākus displejus ar neparasti ilgu darba mūžu. Pilnībā uzticoties kvantu punktu tehnoloģijai, Samsung SUHD televizoriem ar kvantu punktu displejiem turpmāk būs 10 gadu garantija.

    Samsung demonstrēja arī pasaulē pirmos ieliektos kvantu punktu datoru monitorus — modeli ar īpaši platu 34 collu QHD ekrānu (CF791) un monitoru, kas ir pirmais ieliektais monitors ar vienas milisekundes kustīgu attēlu reakcijas laiku un 144 hercu atsvaidzināšanas biežumu, kas nodrošina vienmērīgu un nevainojamu datorspēļu lietošanas pieredzi (CFG70).

    Uzņēmums iepazīstināja arī ar satura platformu Smart Hub, kā arī paziņoja par jaunas augstākās kvalitātes HDR satura partnerības izveidi, kas palīdzēs pilnībā īstenot SUHD televizoru potenciālu. Tostarp ir plānots paplašināt Samsung pakalpojumu TV Plus, kas, ieguvis popularitāti Dienvidkorejā, turpmāk būs pieejams arī Amerikas Savienotajās Valstīs un Eiropā.

    Lielisku televīzijas skatīšanās pieredzi nodrošina ne tikai nepārspējama attēla kvalitāte, bet arī labs saturs, tāpēc uzņēmums nostiprinās sadarbību ar globāliem partneriem, piemēram, Amazon un Netflix. Eiropā tiks paplašināts HDR kvalitātes Netflix saturs, iekļaujot dažādas filmas, piemēram, Marco Polo, The Do-Over un The Ridiculous Six. Šī gada otrajā pusē šādu augsta dinamiskā diapazona saturu sāks piedāvāt arī vairāki partneri citi Eiropas partneri, tostarp RTVE un Insight TV.

    Samsung prezentēja arī Samsung Smart Remote pults iespējas — izmantojot tikai vienu tālvadības pulti, lietotāji varēs pārslēgties starp vairākām televizoram ārēji pievienotām ierīcēm.

    Samsung ir arī līderis Eiropā mājas audioierīču nozarē un galvenais Soundbar sistēmu ražotājs reģionā. Izstādē tika prezentētas vairākas jaunas iekārtas, tostarp Samsung Wireless Audio 360 bezvadu audiosistēmas un HW-K950 Soundbar sistēma ar Dolby Atmos® audiotehnoloģiju, kas nodrošina kinozāles cienīgu vairākdimensiju skaņu. Šis produktu klāsts, kā arī SUHD televizori, UHD Blu-ray atskaņotāji un HDR satura ekosistēma, padara Samsung par vienīgo uzņēmumu, kas var nodrošināt pilnu 4K kvalitātes izklaides pieredzi mājās.

    Visstraujāk augošais sadzīves tehnikas zīmols

    Pēdējo trīs gadu laikā Samsung sadzīves tehnikas kategorija ir attīstījusies aptuveni piecas reizes straujāk, nekā šī nozare Eiropā kopumā. Pateicoties jauniem produktiem, piemēram, veļas mazgājamai mašīnai AddWash, kas pirmoreiz tika demonstrēta izstādē IFA pērn, Samsung ir kļuvis par pieprasītāko augstas kvalitātes veļas mazgājamo mašīnu zīmolu Francijā, Polijā, Itālijā un Apvienotajā Karalistē. Šogad izstādē uzņēmums atklājis divus jaunus AddWash produktus — AddWash Combo, kas pilda arī žāvētāja funkcijas, un AddWash Slim, kas aizņem maz vietas, bet nodrošina lielu ietilpību.

    Samsung iepazīstināja ar trim jaunām iebūvēto virtuves iekārtu līnijām — Contemporary Line ar jaunu iebūvētu ledusskapi, Black Line ar mūsdienīgu un ilgtspējīgu dizainu pusmatētā melnā krāsā un oriģinālo Chef Collection. Contemporary Line nodrošina vienmērīgu izkārtojumu un nevainojamu augstas kvalitātes efektivitāti, ko sniedz tādas inovatīvas tehnoloģijas kā No Frost, Twin Cooling PlusTM un Cool Select Zone Plus.

    Turpmāk arī Eiropas tirgū būs pieejams populārais produkts Family Hub. Šajā augstas kvalitātes ledusskapī ir iekļauta Twin Cooling Plus TM tehnoloģija, kas ļauj maksimāli ilgi glabāt ēdienu, kā arīPrecise Chef Cooling TM tehnoloģija, kas nodrošina temperatūras svārstības ne vairāk kā 0,5 grādu apmērā. Family Hub ir iekļauta arī īpaša Chef Zone TM – tā mazina temperatūras svārstības, kas īpaši svarīgi olbaltumvielām bagātu produktu glabāšanā. Turklāt ledusskapī iebūvētas arī trīs kameras — ļaujot no mobilās ierīcēs ērti pārbaudīt ledusskapja saturu.

    Family Hub ledusskapī iebūvēts arī 21,5 collu Full HD skārienjūtīgais ekrāns. To var izmantot kā interaktīvo tāfeli, kurā veikt piezīmes, saglabāt fotoattēlus, kopīgot kalendāru un zīmējumus. Saturu var augšupielādēt uzreiz vai attālināti no mobilā tālruņa vai planšetdatora. Tāpat, neizejot no virtuves, ar aplikācijas palīdzību var pasūtīt pārtikas produktus.

    Izmantojot lietojumprogrammu Club des Chefs, Family Hub ledusskapja ekrānā varēs saņemt profesionālu pavāru padomus teksta un videoklipu formātā – šādi ikviens varēs gatavot kopā ar meistariem.

    Family-Hub_Black

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aste
    02.09.2016 07:10

    Daudz jaunu, skaistu, derīgu lietu. Bet par šo to tomēr gribas izsaukties – a kakovo skuja?! Tas ledusskapis ir tīrākā makaronu kāršana uz ausīm…

    Reklāma