Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Z2 ir pirmais 4G viedtālrunis ar Tizen operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Samsung ir izziņojis jaunu Tizen OS darbinātu viedtālruni Samsung Z2, kas ir pirmais Tizen viedtālrunis ar 4G mobilo datu savienojumu. Samsung Z2 pamatā paredzēts jaunattīstības tirgiem, tas nonāks tirdzniecībā Indijā jau šodien.

    Sagaidāms, ka Samsung Z2 būs pieejams arī citviet pasaulē, bet par viedtālruņa nonākšanu Eiropā pagaidām ziņu nav. Samsung Z2 cena Indijā būs aptuveni 68 dolāri, lai viedtālrunis spētu konkurēt ar lētajiem Android un Android One modeļiem.

    Reklāma

    Samsung Z2 iebūvētas vairākas attīstības tirgiem būtiskas iespējas – pārraidīto datu apjoma samazināšana (Ultra Data Saving mode), S bike mode, kas varētu atvieglot viedtālruņa lietošanu mopēda vadīšanas laikā. Jā, citviet pasaulē tas vēl ir atļauts. Samsung Z2 piedāvās arī vairāku tiešsaistes servisu izmēģinājuma versijas – mūzikas straumēšanu, televīzijas seriālu skatīšanos u.tml.

    Samsung Z2 ir 4.0 collu AMOLED ekrāns ar 480 x 800 izšķirtspēju, 1.5 GHz četru kodolu procesors un 1 GB RAM. Viedtālrunim ir 1500 mAh akumulators un 5 megapikseļu kamera. Tas būs pieejams zelta, melnā un sarkanā krāsā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mehhhh
    29.08.2016 12:42

    480×800 :D welcome back to 2010. Bada jau izgāzās, nu vajag vēl kkādu Tizen :D dumie aziāti

    Reklāma